![]() |
|
Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIKolegové dotaz: chystám důchodci tento sat, vše jsem bez návodu v instálu rozchodil, ale né HDMI výstup a ten kabel k tomu v setu prodávají. Na netu lid píše v recenzích, že HDMI výstup nejde. Někdo zde ví jak a co ? Dík za info. CES. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........pokud má jít a nejde,je to vada,reklamace,jinak důchodcům pro jistotu dávám i propojení scart+hdmi,vždy jim to jede,kvalitu si mohou přepnout |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIJaký je nastaven videomod v menu?Nedávno jsem zjistil u problémového receiveru Dizipia, že při módu RGB, HDMI interface zlobilo, při přepnutí do módu UYV problém zmizel. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIV menu - instálu, nastanení AV výstupů je : SCART a šipky (L/R) CVBS nebo RGB a při nastavení RGB blikne hláška, "možno použít výstup komponentní" -YUV a udané rozlišení je až do 1080P ??!! Při CVBS kopozitivni výstup chodí. Viz recenze DiGI Zone.cz.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMINo a právě při max. rozlišení 1080p některé starší typy TV např.Samsungy a jiné, zejména jen HD ready ti nepůjdou! Musíš postupně ubírat, dle rozlišení tvého panelu.![]() Výběr je zeleným tlačítkem. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@CESCo furt máte s důchodci? Přitom si s tím nedovedete poradit vy, nedůchodce! Jsem už důchodec dlouho a v životě nikdy jsem neměl problém s kabelem hdmi! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIJenže jsou i důchodci, co si nejsou schopni přepnout AV vstup na TV přijímači. A těch je určitě více, než takových jako je Tondach:))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonZnám takhle neschopné dvacetileté ....![]() ![]() |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@TondachSTERO není hudební žánr ani způsob nahrávání a reprodukce, nýbrž číslovka druhová...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIHlavně že jsi mu to správně vysvětlil...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMIJa tento sat. prijímač mám a HDMI pripojenie funguje , nieje s ním žiaden problém.Pri zapojení si TV sám našiel zdroj signálu , nemusel som nič nastavovať . Na sat prijímači je tv výstup Scart : CVBS . Ja ho mám prepojený s tv len hdmi káblom a žiaden problém. |
PA3K
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Homecast HS 3200 CIIR Skylink - HDMITak máš odpálený HDMI (nič neobvyklé). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
![]() |