![]() |
|
Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT HDUž jsem tu nebyl na parabole hooodně dlouho, nicméně tď jsem hned vystartoval, když mi žena oznámila, že už snad 2 dny nejdou HD kanály ČT - černé obrazovky. Projel jsem znovu celou manuální instalaci ALL TV na ASTRA 23,5, ale v soupisce cca 350 kanálů není jediný funkční HD kanál ČT1, ČT2, ČT SPORT.. . tak jsem jí naladil do oblíbených zatím SD verze a jsem tady pro radu - je chyba na mé straně ![]() |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...máš to rozbitý![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT HDJde vše OK, chyba asi u tebe...![]() Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
KonosamentHD verze tebou zmiňovaných programů fungují, chyba je u tebe.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...Golden 980HD. Co může být technickou příčinou, by mě teda zajímalo - satelitní rozvod je společný panelákový ze zásuvky, akorát přijímač je můj..... Koukám, že je v háji celej transpondér TP 12363,V,3/4,29500 a ani jeden kanál na něm, nejde dokonce ani ŠLÁGR a NOE ![]() . NEMŮŽE BÝT ZÁVADA NA SPOLEČNÉ SATELITNÍ ANTÉNĚ NA STŘEŠE PANELÁKU ? Vypl jsem Goldena, zapnul a je to marný, všude na tom TP pořád černo ..... |
Konosament
![]() |
|
Konosamentzeptej se sousedů a je jasno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...a mas na tom 12363 V vubec signal ?tak na spolecne antene to samozrejme mohl nekdo zmrsit.ale kdyz nejdou vubec zadny HD ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...a 11876 H taky vubec nejde ? |
kristian1
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...ale HD programy mi jedou - teda ty na jiných TP v rámci MULTI apod. - jen žádný programy na 12363 nejedou a v tom jsou ty tři český HD, dva STV HD a STV 2HD, Barrandovy HD atd a ten SD ŠLÁGR...je jich na tom TP asi 12. když jsem dal znovu manuální ladění ALL pouze na tom vybraném TP, neobjevilo se v rámečku na obrazovce nic- žádný seznam, jak to bývá, i když znovu ladíte, tak se Vám tam objeví v řádkovém seznamu a pak dáte uložit, i když je tam už máte z minula - tady prázdný wokno ..... . mám je tam v celkovém přehledu, ze kterého vytahuju programy do oblíbených, z minula, ale ty jsou mrtvý .... . sousedů se zeptám zítra,je pozdě a ne každej tu má skylink, i když maj zásuvku - někteří prudí s pozemním DTV - ten mám taky ale nechce se mi to furt ( resp. ženě ) pořád přepínat ze satu na DTV ..... |
Konosament
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...a jsou v ty pameti tohoto TP zadany ty spravny parametry ? a je tam signal ? |
kristian1
![]() |
|
Konosamentnech to na ráno,než si to dodrbeš celý |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...Ano, 11876 H jede celý - JOjKY HD, FANDA HD, PRIMA HD a další HD - všechno jede .....jen 12363 V mrtvej kompletně ..... |
Konosament
![]() |
|
@KonosamentJelikož se jedná o společnou instalaci STA, pak je zřejmé, že si někdo v baráku pořídil novou televizi a změnil tak rozložení zemní smyčky. Tím pádem mohl a téměř jistě způsobil Tvůj výpadek uvedeného transponderu. Je to celkem běžná věc, protože firmy, které dělají STA neumí vyřešit problém zemních smyček a to nejen u DVB-T ale už vůbec ne u SAT. Takže je potřeba vyřešit zemní smyčky a bude po problému.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...V první řadě bych zkusil něco dalšího ve V polarizaci, třeba Óčko na 12168.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Co se děje ? Nejde ČT HD, ČT2 HD, ČT SPORT...Pro jistotu bych zkusil reautorizaci karty. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
půjč si jiný přijímačod spřátelené sousedky a vyzkoušej. Výpadek jedné frekvence je celkem nezřídka se vyskytující případ. Prostě si nesednou LNB na anténě a přijímač. Stačí jeden z nich vyměnit a jede to.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
ještě debatujese sousedy....... |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |