![]() |
|
refresh skylink v novom webeVospolok,je možné nejak refrešnuť kartu,ak poznám len jej SN?Teda neviem sa na ňu prihlásiť. |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webePřed týdnem měl potřebu reautorizovat známý po návratu z dovolené, účet neměl a ani nešel vytvořit protože nevěděl jaký má mail u karty. Reatorizace byla provedena telefonicky přes automat, karta naběhla než jsem stačil ukončit telefonát. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webedo vánoc času dost..![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webeProč při reautorizaci musí být jen ČT1 a nestačí ČT24 na stejném transpondéru. Mnozí možná nechají ČT1HD, a pak asi čekají na zápisy po reautorizaci marně - nebo reautorizace funguje i na ČT1HD? Mnozí ani nevědí (a musí hledat) pod jakým číslem předvolby mají ČT1, protože ji logicky vůbec nesledují. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webeZápisy chodí u Skylinku na všech TP, takže je úplně jedno kde to máš zrovna zapnutý.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webeFunguje to na všech programech Skylinku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@PoldaSTak proč se tedy v návodkách k reautorizaci píše, že při reautorizaci se má nechat zapnutý ČT1. Rozumím tomu, že pravidelné zápisy jdou v nějakých cyklech na všech programech (transpondérech) Skylink. Pokud však provedu jednorázovou reautorizaci, tak pak má ČT1 nějakou prioritu a tam to příjde hned? A proč ne na ČT24 na stejném transpondéru? Na jiném programu (transpondéru) bych třeba musel čekat až několik hodin až přijdou pravidelné zápisy, nebo tam to také přijde hned po reautorizaci? Je tedy podmínka ČT1 pro jednorázovou reautorizaci platná a jednoznačná, nebo ne? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: refresh skylink v novom webeJe to nejspíš proto, že ČT1 mají obvykle všichni naladěný a bývá jako první předvolba v přijímačích (nikdo to teda nemusí složitě hledat v seznamu programů) a je to kódovanej program (takže se refresh pozná a může případně vyloučit např. špatně zasunutá karta). Zcela prokazatelně ten zápis ale přijde ve stejným čase i z ostatních programů (přesněji TP).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@sirdaKe každému účtu je také reg.číslo-6ti místné a email.Než jsem na to přišel,tak jsem měl se 6 kartami 3 registrace,každou s jiným číslem a trvalo to nějakou dobu ,než mi to děvčata sloučily do jednoho účtu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |