Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digislovakia v CZ

Zdravim.Nieje tu nahodou niekto kto býva v CZ a má digislovakia?naladili ste si to v pohode?nemáte s tym nejake problemy,výpadky?Lebo kamarat pracuje v Zline a chcel by si tam dat TV od digislovakia.Chcel si dat Digi.cz ale bohužial tam Ligu majstrov môže pozerat len v utorok na Ct sporte,takto by mal aj v stredu Rtvs a mal by program aj Digisport4..čiže by videl LM aj tam..

jožko
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digislovakia v CZ

Ty rozhodně nepíšeš fundovaně, viz. toto téma. Ty jsi zcela mimo. Jdou ti akorát urážky na všechny okolo, kteří nenaletěli na pseudo HD v podání Digi. Obviňuješ druhé ze lži, když vyjde pravda najevo, tak stahneš ocas a jsi potichu.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

hovorim..nateba je zbytocne nieco pisat...ty sa vyjadruješ v každom prispevku a vždy mimo temy...teba normalny človek musi len ignorovat,lebo to je len vymysel alebo čo si niekde počul..a ako vidim stale ti leži v hlave digi a ich HD :))

jožkoo
Registrace: 8/2016

Zajímavé - jožko 7/2016 a jožkoo 8/2016 ?

jerzy
Registrace: 7/2008

To víš, na nekvalitu je třeba poukazovat. Nezapomeň hlavně ještě dneska napsat negativum na ksichtbůk O2TV pod tvým dalším pseudonymem Tomaš Barcelona.

bretah

@jerzy

ved admin mi dal dočasny ban za porušenie P1..uražka...ale ludom ktory pišu v každom prispevku uplne mimo temu..ludom ktory narocky zneprijemnuju ludom diskusie takym neda ban...ved preboha,ked ho netrapi táto tema,nech sa nevyjadruje..a nie mať stále nutkanie sa všetkemu vyjadrovat a všade pisat..robi ten človek cele dni aj niečo ine?či len pisat v každom prispevku mimo temy?

jožkoo

@bretah

tam je tych negativ popisanych od ludi až až :)) :))

jožkoo

Počkej na ten frmol na Digi, až vyleze ven, že jim tu OTT bude dělat 4network, noční to můra všech internetových providerů.

bretah

@all

ľudia, doparoma, prestaňte sa urážať - fórum je tu aj pre laikov, nielen odborníkov - môžu sa pýtať aj satelitný "laik". Ak mu nechcete odpovedať, tak sa, prosím, zdržte uštipačných komentárov, príp. ho odkážte na link, kde sa príp. dozvie odpoveď. Sme snáď kultúrni ľudia ... dúfam ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@jirka67

čo tak zriadiť si v prípade potreby účet na Slovensku (dnes už s minimálnymi nákladmi - možno prevod z Čiech vyjde viac ako vedenie účtu v SK)? Ale nemyslím, že by skúmali, odkiaľ prostriedky prichádzajú, hlavne, že prichádzajú ...

Dzordzo

@Dzordzo

niektorím to ale nevysvetliš :(( ved ak ma nejaká téma nezaujma,tak nebudem nanu reagovať,alebo napíšem aspon niečo k veci..ale hovorím,niektori tu maju nutkanie sa vyjadriť všade..do každej temy niečo napisať..aj keď to je úplne mimo témy alebo to je len nejaká uražliva pripomienka aj tak musia niečo napísať..škoda,že tu nedava admin bany aj za spamy...ved to čo sa tu človek nemôže opytat normálnu otázku?ale niektori,ked vidia slovičko digislovakia alebo digi.cz musia hneď niečo napísat..jednoducho mindrák O2 TV klientov

jožkoo

@jožkoo-jožko

pravidlo 4 si čítal

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@pele1

samozrejme ze cital...vela ludi tu ma viacero nickov..si akoze myslis,ze som jediny?

jožkoo

@Dzordzo

Myslím si,že při uzavretí smlouvy se udává z jakého ůčtu budou platby přicházet.Mám mnohé zkušenosti s platbamy přes hranice,tedy V0 a vždy jsem musel uvést Iban, S digitv to tak ale nemusí být :lookaround: :8)

korkoran
Registrace: 10/2006

@jožkoo

Měl by si kouknout na pravidla,na to č.4,máš štěstí,že redakce odpočívá,už by jsi to mohl mít natrvalo :((( Rv

korkoran

@korkoran

A slovo tĕlem učiněno jest...

rs505
Registrace: 11/2009

@korkoran

to je možné, ale je to skôr informatívny údaj, ak by sa klient pomýlil pri platbe v čísle zmluvy, vedia platbu priradiť podľa účtu, odkiaľ prišla. Určite Ti nezabránia, aby si platil aj z iného účtu - to mám napr. u Freesatu overené (platil som zo svojho účtu za klientku, kým bola v nemocnici a v pohode). Ale ako som písal, rieši to účet v EUR na Slovensku alebo účet v EUR v Česku. IBAN je v SK potrebný od tohto roku aj pri vnútrozemských platbách. Inak pokiaľ mi je známe, v rámci EU sa platby v EUR pri uvedení IBAN považujú za tuzemský prevod (vrátane poplatkov za ich realizáciu).

Dzordzo

@Dzordzo

Máš pravdu,já taky platím spoustě lidí serpop mým účtem a naběhne to

korkoran

@rs505

že ty si se potkal s nějakým pláteníkem? 1.Genezis

korkoran

@korkoran

V Bibli a ve Švejkovi je úplně všechno... :)

rs505

@rs505

ani pláteníky člověk nepotřebuje,to 1.znám,to 2.mi ještě zbývá nastudovat,tenkrát jsem byl za školou,jen to Bolzáno a Brixen jsem viděl

korkoran

@korkoran

Praotče Čechu, jsou tam ještě drobné nedostatky, ale to nevadí. Havlíček je taky třída... :)))

rs505

A co v Naardenu u hrobu praotce učitele všech národův sokolové, byli jste, byli?

pf09
Registrace: 8/2010

@pf09

Jo, s J.J.V.A.F.K. Radeckým jsme mu tam byli doručit povolávací rozkaz...

rs505

@rs505

Já myslím,že tam ho chytla fantazie?!

korkoran

@pf09

Možná jsem jel okolo,když jsem 4x v roce jezdil do Najmégen a Hémen na největší burzobazar,co jsem kdy viděl.Za 2,5 eura celý den a milion krámků,stolečků,arabů,indu,židů,poláků,rusů a nevím co ještě za prodejce.Je to tam ještě i dnes a stojí to zato.Od sud tam jezdí bazaři pro hol.nábytek

korkoran
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra