![]() |
|
tenisové turnaje WTA na polských stanicíchZdravím,mám dotaz jestli někdo neví na které stanici vysílají poláci turnaje WTA,pokud vůbec vysílají.Díky za info. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchTVP Sport,ale práva mají jen do konce tohoto roku...Kdo bude WTA vysílat v Polsku 2017-2019 zatím není rozhodnuto.. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
pluhyprimarne tvp sport okrem grandslamov- wimbledon a obcas mensie turnaje na polsat sport, polsat sport extra prip. polsat sport news - ci to plati aj pre 2017 /?/ -------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchDíky chlapi,myslel jsem si to,že to je TVP Sport.Dnes v noci má hrát Agne.Radvanska,tak jsem zvědaví jestli to budou dávat. |
pluhy
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchale práva mají jen do konce tohoto roku,kdo bude vysílat v Polsku WTA i v roce 2017-2019 zatím se neví.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
pluhy1:05Tenis: Turniej WTA w New Haven /nazywo/ mecz 2. rundy: Agnieszka Radwańska - Jelena Ostapenko Faworytką tego spotkania jest rozstawiona z numerem pierwszym Polka. Jej rywalka lokuje się trzydzieści pięć -------
|
dubs
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchDubs, díky mám odpolko,tak se podívám.Dopoledne jsem právě koukal na program polských tv a nikde jsem to nenašel ani na TVP Sport to ještě neměli.Díky |
pluhy
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchMožná to bude i na Super tenisu,ale včera nic nedávali,alespoň jsem to nezaregistroval. |
pluhy
![]() |
|
pluhysupertennis a digisport zacinaju s prenosmi az v noci na 25.8.-------
|
dubs
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchDubs,ještě bych tě poprosil kde hledáš program těch poláků.Teď jsem koukal na stránkách NCplus a tam to nemaj.Od 1.10hodin maj přestávku. |
pluhy
![]() |
|
pluhyhttp://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVP-Sport-------
|
dubs
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchDubs, díky znám ty stránky,ale vypadli mě z hlavy. |
pluhy
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchZksil bych omrknout i Polsat sport news,často aktualní program,tenis,moto,volejbal,box ap!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: tenisové turnaje WTA na polských stanicíchDnes v 1.10h Kvitová-Bouchard na Supertennisu.TVP to nemá psaný. |
pluhy
![]() |
|
![]() |