![]() |
|
Karta Skylinkzdravim chcem sa spytat ohladom karty skylink kupil som kartu z druhej ruky od cloveka co robi satelity a nechce mi dat heslo ku spravcovi kariet.Hovorí ze to nepotrebujem a ze potrebuje aby som to zaplatil cim skorej kvoli prepisuje kartyna moje meno. Otazka znie da sa to nejako zneuzit vo ci mne ked pozna moje meno adresu mail?:..dakujem |
punx
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkNejdříve bych napsal na Skylink, že jsi koupil kartu z druhé ruky a že ji chceš přeregistrovat na svoji adresu až potom bych na ni něco platil. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkKdyž u máš kartu v ruce, můžeš zaplatit hned a přeregistrovat potom. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@punxJak říká sirda i bobsen, napsat na skylink s číslem karty na registrace@skylink.cz,aby ti poradili a dali data od karty.Taky můžeš poslat sms(asi euro,-) na tlf. které ti poradí bratia slováci SP mezera xxxxxxxxxx (deset čísel tvé karty bez 1.čísla na začátku -jen 10 čísel).Karta v satelitu na ČTD NEBO Ta3 a mšlo by to hrát 5 dní |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@punxhttp://www.zippyshare.com/Tady si vybereš změnu registrace karty a vyplníš své údaje s mailem Na začátku dáš koupeno na burze,trhu,bazaru (vyber si) a dole odeslat a máš to vyřizený.V emailu ti odpoví do 30 dní a pošlou data do samoobsluhy |
korkoran
![]() |
|
@punxhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.dotady před sms,nebo platbou zadáš cel číslo,5písmen opíšeš,a dáš pokračovat,dozvíš se vše co potřebuješ,zda je karta vůbec živá atd ZDAR ve studiu ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Karta SkylinkChlapi ďik moc a o čo vlastne ide? Stále nechápem čo by sa stalo keby som to zaplatil nechápem toho pointu. Ešte toto keby ste mi mohli vysvetliť![]() |
punx
![]() |
|
RE: Karta SkylinkNajskor preregistrovat, potom platit! On moze nahlasit stratu a poslu mu kartu nahrada za 20€. Staru samozrejme nasledne vypnu, poplatok zostane na novej! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
punxpokud máš k němu důvěru,že to není podvodník,tak zaplať a čum,čumí a platí ten,kdo má kartu,je šumák,na koho je registrována a čumět budeš třeba dalších deset let na registraci Vopršálek Emanuel |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@punxTaky můžeš zaplatit na kartu,která bude už chcíplá a peníze budou v luftu,proto ti možná nechce dát přístupová data![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
korkoranto si snad zjistí bez hesla,kontrola karty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Karta SkylinkKarta je OK otázka co keď nepoznám dotyčného meno. No ale ako pozerám dotyčný tam ma ale 30kariet k ničomu sa inému nedostanem. |
punx
![]() |
|
@pierrepetrto jsem mu 24.08.2016, 18:01.31 DNES!psal a už vidím,že to udělal |
korkoran
![]() |
|
@punxJsem ti psal,že jméno nepotřebuješ znát-koupil jsi jiv bazaru,poslal jsem ti interaktivní formulář a zřejme si to ani nečetl |
korkoran
![]() |
|
RE: Karta SkylinkĎakujem a pekný večer. |
punx
![]() |
|
![]() |