![]() |
|
Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kHurá.Konečně jsme se dočkali této funkce hodné 21 století.Ovšem podmínkou je aktualizace na VTI verzi 9.0.3.A ta pokud vím dělala přístroji problém.Nebo už je to v pořádku?? Nemáte někdo prosím vyzkoušeno jestli po poslední aktualizaci už byl tento problém odstraněn?![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kUdělat zálohu stávajícího nastavení, naflashovat 9.0.3-ku, vyzkoušet, otestovat a pak sem hodit výsledek. Otázka hodinky, dvou, huráá...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
tukan9.0.3.ku mám odzkoušenou.Bohužel nedělalo to dobrotu.Třeba jen mě.Proto sháním zkušenosti i od jiných.ALE nezkoušel jsem poslední aktualizaci.Třeba byla chybovost opravena.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kja mam tiez viacerych zdrojov ze ta 9.0.3 nechodi moc dobre hoci osobnu skusenost nemam.Kazdopadne Fastscan uz mozno vyse roka chodi na images OE-Alliance ako PLi, ATV, HDF, ViX, SPA, Droid a pod... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kPánové, pánové. Děláte z komára velblouda. Funkce fastscan už je v Solo4K pěkně dlouho.To snad jen nepovedené VTI ji ještě nemá!! VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kJá bych byl raději, kdyby na solo4k fungovalo přehrávání videí se zvukovou stopou DTS. Zatím jsem nenašel "open" image, kde by to fungovalo (a to ani passthrough do AV receiveru).Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
To kubisekDTS by mělo jít. Osobně nepoužívám, ale zde píšou že je funkční.https://www.parabola.cz/clanky/5734/vu-plus-solo-4k-novinky-v-ridicim-softwaru/ VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kPresne tak to je teda NOVINKA. Fastscan uz pouzivam minimalne 2 roky na VU+. Nevim proc z toho dela VTI takove halo. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kJá vím, že by mělo. U starších Vu, která mám (solo, uno, zero) to funguje bez problémů.Ale na solo4k jsem zkoušel OpenATV, OpenVix, OpenBH. Všude ticho. VTI jsem zkoušel taky, ale tam jsem skončil už na tom, že mi nefungoval USB tuner DVB-T (af9035), dál jsem s tímto image nepokračoval... Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kMám VU+DUO2.Lze jej nějak aktualizovat na 9.0.3 bez stráty původního nastavení?(mám tam verzi 6.x.x) |
CARLOS89
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
carlos89Novy image musis flashnut z USB - cize cista instalacia. Sietove zalezitosti, HDD, pripadne cesty na sietovy HDD musis natavit znova - najlepsie ak si to pred upgrade pozries a zapises. Takisto pluginy a emulator. Jedine co mozes je stiahnut si settings (nastavenie programov) a znovu ich tam po upgrade nahrat. Rovnako aj konfiguraky k emulatoru. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
to carlosUdělej novou instalaci, tomu receivru to udělá jenom dobře. Nedávno se to tady probíralo. Nejdřív tovární nastavení, přehraj orginální soft a na to potom dej 9.0.3. Všechen starý "sajrajt" zmizí. Možná zmizí i manželka, když se v tom budeš vrtat dva dny...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4ktukan:![]() ![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
CARLOS89najprv si sprav osobnú zálohu , nie zálohu image a potom a potom si daj najnovšie image. po prvotnom nabootovaní sa ťa spýta či chceš prepísať zálohu , dáš ano. ak spravíš update tak sa ti to zosype.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Funkce FastScan nově i ve vu+solo4kSleduji na Vu+ solo se v2 jak Skylink tak i freesat. Nainstaloval jsem plugin Fastscan a fungoval dobře. POZOR - pokud aktivujete funci" Enable auto fast scan" a máte motor, otočí se parabola automaticky na 23,5e. Dva dny jsem se divil, proč je parabola otočená, když jsem sat vypnul na 08w.![]() |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
![]() |