![]() |
|
Nelze spustit skylink po delší doběDobrý denMám prosbu,přijel jsem po 2 měsících a nelze mě spustit skylink,kartu jsem dával mnohokrát tam i zpět ,televizi jsem zapnul i vypnul i ze sítě.Televizor Samsung s vestavěným přijímačem,před odjezdem vše v pořádku,i kabel do tv od satelitu jsem zkontroloval,už si nevím rady. Předplacená balíček na celý rok. Děkuji za jakoukoliv radu. |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
CT-24taky nejde?Pokud jde tak třeba reautorizovat.Příčin muže ale být více-jenom muj nápad.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběTo jsem zkoušel hned jako první, 24 ka nejde taky :( |
HOFA
![]() |
|
ak naozajslapu FTA tv stanice z 23E a je tak ako pises hofa, tak potom na ofiko webe skylinku v zakaznickej zone, ti staci urobit reautorizaciu tvojej karty ako pise hobo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@HOFAPřečti si tabulky zápisů na webu Skylinku, a dočteš se, že karta, po dlouhé nečinnosti naskočí, bez reautorizace, až tak za 30 minut. Takže ČT1 a trpělivost nebo reautorizaci. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Budeš muset načíst kartu a přeladitZapni přijímač s vloženou kartou a postav se na STV1.Počkej až se kanál otevře a poté ještě cca 2 minuty nepřepínej kanál. Než se karta načte může takto trvat i hodinu. Rychleji to jde provést reautorizaci v Zákaznické zóně na webu skylink.cz |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
@HOFAnalad spravne frekvencie tv stanic na 23E a dobre nastav parabolu. ostatne druzice ti slapu na tvojej parabole?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběJá to budu zkoušet podle vašich rad a dám vědět jak se zadařilo,zatím děkuji moc. |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběHOFA píše: To jsem zkoušel hned jako první, 24 ka nejde taky :(Píše po 2 měsících, což by odpovídalo že je na starých frekvencích. TA3,Očko tam se nic neměnilo pokud tyto programy hrají potom stačí jen proladit přes sítové vyhledávání a doladit programy,které se přesouvali. Poté postupovat jak psal bob.r . Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběTak to bude ono TSA3 jede tak budu muset přeladit nějak díky moc |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběještě se zeptám jakým nejednodušším způsobem to přeladím ?abych to ještě víc nepokazil,nejsem moc zběhlý v tomtodiky |
HOFA
![]() |
|
@HOFAMenu - Vysílání - Anténa - Skylink - Automatické ladĕní |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběaha a to se mě festovně asi rozháže pořadí kanálú,ale tak s tím už se potom nějak poperu v tom programu přes pc,pokud jsem to ještě nezapoměl :) |
HOFA
![]() |
|
@HOFAJednoduše potom zadáš Menu - Vysílání - Anténa - Satelit a můžeš si naladit ručně dle vlastního výběru a potom používat jako hlavní seznam. |
rs505
![]() |
|
@HOFAMenu - Vysílání - Anténa - Satelit - Nastavení kanálů - Ruční ladĕní![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběAno tak to udělám podle nových frekvencí,to automatické ladění jsem zavčas zabrzdil když tam bylo 400 kanálú při 40% :):)a ty frekvence najdu na Skylinku webu v pohodě asi ne ? |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběI tady je najdeš v Přehledech... |
rs505
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběa prosím ještě měl jsem balíček mini ,automaticky mi bude fungovat Smart ? |
HOFA
![]() |
|
@HOFAAno, bude. |
rs505
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběAno bude, ale si ho budeš v tej plejáde programov pohľadať, alebo najradšej urobiť favoritnú skupinu, tých asi 75 programov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
HOFAfastscan samšunt nemá?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@letasProto je nejlépe naladit si to, co chci, ručnĕ. Mám ze tří družic 105 programů a přebohatĕ mi to stačí. Kvůli skladbĕ balíčků platím i programy, o které nestojím, ale to přece neznamená, že je musím naladit... |
rs505
![]() |
|
@pierrepetrAle má. Je to v menu jedna z možností antény: Anténa, Kabel, Satelit, Skylink. Jenže se to nedá nijak editovat... |
rs505
![]() |
|
rs505no nedá,ale můžeš ladit každou změnu a vždy máš svůj program na své pozici,než se s tím rovnat každou změnu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
HOFAKde jsi celých šest let byl? Podobné problémy se tu řeší takřka denně. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběomlouvám se byl jsem dlouhodobě mimo |
HOFA
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |