![]() |
|
Nelze spustit skylink po delší doběDobrý denMám prosbu,přijel jsem po 2 měsících a nelze mě spustit skylink,kartu jsem dával mnohokrát tam i zpět ,televizi jsem zapnul i vypnul i ze sítě.Televizor Samsung s vestavěným přijímačem,před odjezdem vše v pořádku,i kabel do tv od satelitu jsem zkontroloval,už si nevím rady. Předplacená balíček na celý rok. Děkuji za jakoukoliv radu. |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběTakových je tady spousta :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběfastscan můj Samsung nemá už je 4 zimy starej,letos bude zřejmě upgrade :) |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběTak jsem z toho totálně jelen stv1 a jojky i TA3 jdou ale nic vícprostě dám ruční ladění na 23,5E zadám ručně frekvenci ,např 12070/H rychlost 27500 ,ale ono mě to nedá tu možnost hledání dole ,už fakt nevím :( |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší dobějá si myslím,že bude problém v nastavení paraboly prostě nelze nic naladit a už nebudu zatěžovat,díky všem kdo se snažili pomoci, |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběJeště doplním na Astra 19,2E mě ukazuje signál46% a na Astra 23,5E žádný |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběCelé je to divné, Astra 23,5° žádný signál a chytáš STV1 a Jojky... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběsignal 46 ? 😀 ale to neni signal 😀 to je mozna tak pocet let do duchodu.😀 ale signal vypada jinak. 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@HOFAmozes foto tvojej paraboly a nastavenia? potom bude moznost poradit viac...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběco mám vyfotit ? |
HOFA
![]() |
|
pretozertvs & joj z 19E prijimat nemozes...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběZ toho lze usuzovat, ze bud je problém v nastaveni diseqc nebo se nepatrne hnula parabola, kde je na nekterych TP kvalita signalu na Astre 23,5E na TP Skylinku nulova. Vic se přikláním k te druhé variante. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběa nastavení diseqc má být jak ,na to bych ještě mrknul |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběPatrne se zmenila elevace na parabole o par milimetru a signal je fuc. Obcas se to po několika letech muze stat, pokud je parabola umistena na navetrne strane a ma plastove uchyceni na zadni stene samotného talire. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběO jaky typ TV Samsung se jedna. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběsamsung UE40ES6300 |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběHOFA, pokud používáš prijem i z druzice Astra 19,2E, kde jsou prevazne nemecke verze programu(ARD,ZDF,MDR,NDR..atd.) spolu s Astra 23,5E, tak pak je potreba navolit spravne diseqc prepinac pro dane druzice v prijimaci nebo TV. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběMenu-kanal-satelitni systém-nastaveni anteny satelitu LNB-vyberes satelit Astra 23,5E a diseqc musíš mit 2/4 a u Astra 19,2E 1/4. Muze to byt ale i obracena verzepokud mas na parabole monoblock zn. Inverto nebo mas samostatny LNB konvertory zapojeny takto v diseqc prepinaci. V menu satelitni systém v prvním radku vyber satelitu musíš mit potvrzeny druzice Astra 23,5E a Astra 19,2E pro prijem těchto druzic pokud používáš vice nez jedno LNB k prijmu. Pokud používáš jenom jedno LNB pro prijem jedne druzice konkretne Astra 23,5E, tak diseqc bude na vypnuto. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběPabo, mam rovněž TV Samsung rady ES, konkretne rady 7000 a vse maka jak ma. Jedu na ni 4 satelitni pozice Astra 23,5E, Astra 19,2E, Turksat 42E a Intelsat 45E spolu s Azerspace1 46E, Takze vpodstate 5 satelitních pozic na 4 konvertory LNB. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběDěkuji za super deteilní návod ,ale v tom prvním řádku mě při výberu satelitu nelze potvrdit Astra 23,5E hlásí to že není k dispozici,jinak ty udaje na diseqc jsem měl správně na 2/4 |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběHofa, jake druzice mas potvrzene s diseqc prepinacem zjistis také v menu v rucnim vyhledavani. Po potvrzeni se ti objevi v tabulce druzice, které byli při prvotnim nastaveni satelitního systemu zvoleny. Mel bys tam mit Astra 23,5E a Astra 19,2E pokud prijimas vice druzic. Tu druzici Astra 23,5E mas uz nejspis potvrzenou v radku vyber satelitu, kde je v tabulce jasne videt zaskrtnuti vybraných druzic. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběJestli tomu nerozumíš bude opravdu lepsi, když si k tomu nekoho pozves, kdo ti to da dokopy a bude vse makat jak ma. Ani si nenapsal, ktery programy ti nejdou od Skylinku a zda mas svůj vlastní satelitni talir a kolik LNB konvertoru mas na parabole nebo zda to prijimas přes spolecnou antenu STA, kde mate krome prijmu programu z pozemaku DVB-T i prijem satelitu. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběPřesně tak už mám domluvenýho odborníka já bych s tím přišel o nervy a hlavně o čas,tak ještě jednou děkuju za ochotu všem. |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběTak jen pro doplnění a se slušnosti pokládám za solidní podat finální informaci,problém byl v pohnuté parabole,zřejmě řemeslníci při instalaci okapu,nic jinačího mě nenepadá,anebo škodolibé děti u sousedú,ale to nevypátrám,jen by bylo dobré mít možnost si tyto záležitosti opravit sám a pořád někoho neotravovat. |
HOFA
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší doběHOFA, dik za informaci. Myslel jsem si to, ze to bude spis tou pohnutou parabolou nez v nastaveni satelitního tuneru v TV, když si psal, ze ti jdou nektery programy. Hofa, klidne to mohl byt i vetsi vitr při bource. |
HYPER
![]() |
|
RE: Nelze spustit skylink po delší dobějen se ještě zeptám stojí to za to přemýšlet o nějakém přístroji k tomu nastavování paraboly,myslím zda se to vyplatí. |
HOFA
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |