![]() |
|
Cryptobox 600HD + EPGAhojte, chcem sa spytat, mam cryptobox 600HD software 1.09.15172_patch a ked dam EPG na Skylinku, tak sa mi zobrazi EPG len na tom TP, ktory je nastaveny (logika :D ), lenze ked poprepinam na vsetky ostatne TP (ostatne kanaly) tak ako keby sa mi cele EPG refreshlo a vymazalo. Je to kvoli tomu ze 600HD ma nato malu pamat alebo je to softom? robi to niekomu z Vas? Dik za odpovede. P. |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 600HD + EPGnevím.😃 a proc tak stary patch kdyz je V1.09.17034 😃ale delalo mi to na nanoxx take.😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 600HD + EPGco mi pomoze novy patch ked mi henta verzia ide stabilne?![]() ![]() |
Peppe
![]() |
|
RE: Cryptobox 600HD + EPGmel jsem AB 652 a tam epg fungovalo ale nezkoumal jsem to do detailu 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Cryptobox 600HD + EPGTo iste som riesil aj na 550hd,na inom fore, a bol som aj u predajcu a toto mi povedali:kazdy program ma svoju frekvenciu, ked pozeram napr. stv tak si sat.pristroj nacita epg vsetky stanice ktore su na 11,836 frek. a ked prepnem na markizu 12,109 frekv. tak si nacita epg program vsetkych stanic tejto frekv. ale po case epg na stv uz nedokaze nacitat nove epg. Skusali sme to na PRISMCUBE a am to fungovalo normalne ako to ma. D ufam ze som to dobre vysvetlil.Tak som sa rozhodol ze to predam a kupim nieco ine,ale neviem co. |
marian666
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 600HD + EPGto sa clovek vzdy mimochodom dozvie ake kramy sa tu predavaju.chlapi viete o tom ze aj ten blby SIR si epg uklada do pamate v noci pre vsetky zvolene programy takze nic netreba precvakavat dokola? viete o tom ze aj ked ma malu epg pamat tak pri naladeni viac ako 100 stanic pre vsetky ulozi epg ale zacne redukovat najprv rozsireny popis od tretieho dna a potom pocet dni na ktore uklada dopredu? viem.ze vam to nepomohlo, len aby vam predajcovia nevesali rozne pi..vini na nos co ako ma fungovat. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 600HD + EPGdik za info. |
Peppe
![]() |
|
![]() |