Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI - ATP

http://ekonomika.idnes.cz/digi-tv-priostruje-souboj-s-o2-prikupuje-tenis-fq4-/ekonomika.aspx?c=A160830_164925_ekonomika_rts

bretah
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI - ATP

Protože domácí sport táhne mnohem víc než zahraniční. A ano, WTA je nyní z pohledu diváka lepší, našich holek hraje nahoře víc než mužů. Tam je víceméně jen Berdych.

zzz
Registrace: 1/2006

zzz-uvidíme jestli si kyslík bude tak pískat za rok za dva :)))

dawis77
Registrace: 9/2011

a to same plati pro digi, dawisi :-) nebyl jsem sice nikdy na matematiku uplnej genius, ale nejak mi vypocty ohledne poctu zakazniku a mnozstvi investic do prav nevychazi v cernych cislech... :lookaround:

MartinP
Registrace: 8/2016

tohle já neřeším :)))

dawis77

Pri soucasnem poctu zakazniku je to pro Lamu prodelecny podnik. To ale sami moc dobre vi. Cas ukaze.

bretah
Registrace: 9/2012

ano čas ukáže,pro mě je nejdůležitější že to co mám rád na digi mám na dlouhé roky zajištěno R^

dawis77

Při ceně práv je to prodělečný při 500tis zákaznících.

zzz
Registrace: 1/2006

ono v podstate neni zadny umeni se takhle, z meho pohledu nesmyslne, zadluzit a nakoupit spoustu exkluzivnich prav a "machrovat" s nimi, dobrej byznysman je dokaze take zurocit ve svuj prospech a vykazat zisk a to v tuto chvili nikdo z nas nemuze s jistotou odhadnout, takze dawisi, kdyz si Lamich tyto prava udrzi i na dalsi obdobi nebo je v prubehu nerozproda, budu mu tu klidne tleskat tak, jako tu ted saskujes ty, zatim jen ale nakoupil draha prava bez dalsiho :)

MartinP

MartinP-a to ještě ze strany Lamicha není vše R^

dawis77

@dawis77

obdivujem ťa,že ta to bavi stále odpovedat na plačkov čo nemaju digisporty..nevidiš,že budu pisat všetko mozne negativne na nich?už teraz vedia,že skrachuju,že sa im to nevyplati atd atd..s čim pridu zajtra títo plačkovia?len nech si pozeraju v sobotu na O2 sport záznam z arsenal tv

jožko
Registrace: 7/2016

no pokud hodla dal takhle slepe nakupovat bez toho, aniz by expandoval a pocet zakazniku mu rostl geometrickou radou, tak vskutku verim, ze to neni jeste ze strany Lamicha vse, ceka ho treba insolvence... konkurs, restrukturalizace a tak :-D skoda, ze neni na burze, bys videl, jak by na tohle jeho silene nakupovani reagovali akcionari :lookaround:

MartinP

@jožko

zrovna z me strany to urcite "plakani" neni, pristup k digisportum mam, takze me to netizi a zadnou zast rozhodne necitim, nejsem jako druha strana (vid dawisi), ktera na O2 kyda spinu kde muze :) myslim, ze tu vedu docela vecnou diskuzi k tematu ;)

MartinP

MartinP-já se tak dalece o to nezajímám,já jsme maximálně spokojen s novou digi a tim to hasne :)))

dawis77

tak prave abys treba, dawisi, pak nemusel na Lamicha nadavat stejne, jako ted po tvem odchodu od O2 nadavas na ne, az ti v prubehu doby prijde oznameni, ze digi konci nebo ze byla nucena se vzdat te exkluzivity, na kterou (nejen tebe) nalakala. Nerikam, ze clovek musi tohle nejak podrobne sledovat, ale proste zakladni znama fakta zatim mluvi vice mene jasne, tohle bez dotaci odjinud digi nemuze dlouhodobe utahnout.

MartinP

MartinP

na kyslíka jsem se zlobil oprávněně!naslibovali hory doly a skutek utek!!A to že je 02TV Fotbal šaškárna to musíš uznat i ty...

dawis77

"naslibovali hory doly a skutek utek!!" tak znova... abys tohle nepsal o Digi za nejakou dobu taky, protoze s tema faktama, co jsou zatim znama, by to mohlo dopadnout na chlup stejne :) a O2 fotbal sem nema smysl tahat, to je na jinou debatu, ale abys mel radost- prozatim je to vskutku kanal o nicem :) ale zas... nulovy naklady pro O2 na jeho zrizeni a muzou na tom jen marketingove vydelat

MartinP

no nevím jak na takovém odpadu můžou marketingově vydělat :)))

dawis77

@jožko

na anglickej fotbal mám net ,zapasy v hd a zadarmo .

Pavel1975
Registrace: 4/2016

Mají jenom 4 kanály

Jsem zvědavý jak to Digi (ST) napasuje na 4 kanály ... přes týden ještě snad, ale WTA (pro Slovensko), ATP, PL, La Liga ... o víkendu to bude složitější.

Koupili ATP 1000 i 500 ?

Jinak raději budu mít PL a tenis, než LM ... škoda, že UEFA nepochopila, že dva vysílací časy za 14 dnů je opravdu málo.

Kdyby se tam (UEFA) někdo zamyslel, dávno by spojily obě soutěže a mohlo být 6 vysílacích časů ... snad se toho dožijeme ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

neboj se,nějak to vymyslí ke vši spokojenosti!

dawis77

dawis77

Proč tu ten dawis pořád brečí, že O2 zkrachuje, když má jiného operátora? Je to v každé diskuzi.

iMIRo
Registrace: 4/2012

já jsem psal že zkrachuje?

dawis77

Dawisi,rýpnu si,jako Ty dříve.Tuto so-neděli slavné Digisporty jeden starý záznam za druhým.Ale neposmívám se,protože vím že se nehrají ligy.Až se rozjedou poháry,tenis,poté hokej a věřim,že i lepší a více motorismu,pak bude sportu na O2 až až.A i dobrá liga přijde.

jenes
Registrace: 1/2016

@iMIRo

kde on písal,ze O2 TV zkrachuje?precitaj si poriadne komentare a diskusie aj v inych temach..praveže ludia co mau O2 TV tu kazdy den plaču a pisu same somariny na digi.cz...ale ako som písal,je to pochopitelné..aj mna by to štvalo sa pozerat kazdy vikend na cesky futbal a záznamy z arsenal tv,ajax tv alebo čo to tam vlastne vysielaju..tu skôr skrachuje niekto iný nie digi.cz

jožko
Registrace: 7/2016

jenes-v pohodě.my dva si rozumíme :))

dawis77
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra