![]() |
|
AB IP 99HD firwmareAhoj, muzete mi prosim rici jaky je stabilni FW pro tento pristroj? A jak se upgraduje? Je potreba pridavna flashka do usb? OpenPLI nevyviji FW pro tento HW. Potrebuji pouze oscam. Ted tam je ofiko z 2010.Stahnul jsem hyperiona ale nevim, jestli bude ok, a nevim jak ho nahrat :) Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmarenasel jsem tento, upgrade probehne, ale v info o verzi img je stale stary z 2010?1. rozbalim soubory na usb 2.vypnu ipbox, vlozim usb 3.zapnu ipbox, stisknu power 4.Na display vidim, ze probiha upgrade 5. spousti se system 6. mam tam stale puvodni enigma2-99hd_flash_20130610.tar |
Hypnos
![]() |
|
@HypnosPostup máš dobrý, ale...!!!1. USB kľúč treba mať naformátovany na FAT32. 2. Je vhodné použiť starší (2.0) 2-4GB kľúč. 3. Image je v dvoch verziách - Flash a USB! Do pamäte stb sa dáva Flash verzia. 4. Image nájdeš aj na AB-fóre, staršie verzie od ABcomu - tá z r.2013 je v pohode! Alebo aj novšie - od poliakov, sú tiež dobré! Treba iba odskúšať! Čo sa týka ďalších detailov ohľadom jednotlivých Image, tak tu odporúčam samo štúdium, napr. na stránkach AB-fóra, či PKTeamu! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@HypnosTvoj problém je zrejme, že chceš do malej Flash pamäte stb narvať Image určené pre inštaláciu na externý USB kľúč, či HDD! Takáto verzia má vo svojom názve "usb" a nieje vhodná pre takúto prvotnú inštaláciu!Hľadaj "flash" verziu Image, tú si stiahni a spakovaný súbor rozbal na USB kľúč! A potom skús opäť postupovať podľa jednotlivých bodov inštalácie Image! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareDekuji za rady a navody. Stahl jsem verzi Flash. Zkousim to na 4 flashdiscich, fat 32. Co jsem se docetl, upgrade by mel trvat cca 20 minut, ale me probehne za cca 15 sekund. Vidim na display ze probiha upgrade kernelu, atd, ale pak napise starting system a bootuje se starym img. |
Hypnos
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareTak zabrala stara 2 GB flashka :) Diky. Kouknou po tom hyperionu do flash pameti. |
Hypnos
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareZkusil bych na tvym miste i to Neutrino. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmarehttp://e2.pkteam.pl/index.php?dir=IMAGE%20IPBOX%20ABCOM/Neutrino-beta/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareDiky, pouzivam openpli tak uvidim co me sedne lepe :)Skoda ze v te verzi AB 2013 jiz nejsou obsazeny vsechny pluginy. |
Hypnos
![]() |
|
@HypnosTa verzia z 2013 je dobrá, len pri tomto stb nesmieš zabúdať na fakt, že box má slabší procesor a malú flash pamäť! Ale na bežné pozeranie, či zdieľanie v domácnosti úplne postačuje. Sám vlastním 2ks 9900HD, už niekoľko rokov, takže mám s nimi svoje skúsenosti!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareTak podle me je nejlepsi ta verze z 2013. Jdu shanet pluginy![]() |
Hypnos
![]() |
|
@HypnosA aké pluginy?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@HypnosVeď všetko základné je v downloade v menu,/pluginy!Len to treba po prvotnej inštalácii odblokovať cez kód 1359 - ten Downloader! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@HypnosTuto si to naštuduj:http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=156&t=53283 Pozri aj ostatné rady/návody! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareAha diky. Softcam manager jsem pridal rucne z balicku. O tom kodu jsem nevedel. Pak jsem pridal oscam, nastavil, updatnul binarku a zatim to jede. Ta verze od JS z 2013 je zatim perfekt.Diky vsem za pomoc. Skoda te male pameti, ale to neresim. |
Hypnos
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmareJa mel emulatory zpristupnene i bez zadavani hesla. Jen jsem naistaloval plugin na spravu softcam. |
Hypnos
![]() |
|
RE: AB IP 99HD firwmare![]() To sa stáva aj iným... ![]() Ono, dokonca keď stianeš Image priamo zo stránok AB-comu, tak tam sa tuším ani nedá odblokovať ten downloader! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |