![]() |
|
SkyLink Live TVJiz funkcni PROMO, zkouseno na iOS. Lze aktivovat pres zakaznickou zonu.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVCo som pozeral do tej aplikacie, vychadza mi to tiez tak, ze mozem mat tri pristupy. Mam jednu hlavnu kartu a dve Next, co zodpoveda tomu, ako pise Kamil. Ta aplikacia, s tym blokovanim jedine na WiFi, je vsak zatial totalny nepodarok.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVAplikace HBO Go na Android TV boxu jede taky jen pres wifi, kdyz vypnu wifi a pripojim LAN tak hlasi chyba pripojeni.Ale tu domovskou sit nejak nechapu, stejne muzou bejt pripojeny jen 4 zarizeni, vyzkousim jestli muzou bezet vsechny najednou. Programy mi jedou taky jen zakladni a predplaceno mam Multi HD. Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVNovaGroup třeba včera nejela vůbec. /mám Kombi/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVRTVS ide,no JOJ nie mám Kombi sk region! |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTed jsem zkoušel obě Jojky a jedou mám ted doma jen kartu z Digital a CZ region...........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVZkoušel jsem na androidím boxu, bohužel je připojen kabelem, takže nic. Funkčnost pouze přes wifi ja totální blbost. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVSkusam sa prihlasovat aj na PC a Smartphone a stale nic.Na PC mi pise,ze som zadal zle meno a heslo![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTeraz som zistil,ze to treba aktivovat v zakaznickej zone.Po aktivacii nabehne Skylink Live TV do konca roka a sluzba Banaxi GO na 1 mesiac![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVAsi to trošku ještě vylaďujou mě jedou jenom CZ/SK programy na Firefoxu a když jsem chtěl třeba Eurosport 1 HD tak mi to napsalo: " (W006) Tento kanál nie je dostupný na súčasnom zariadení " Přitom mám předpalcený "Kombi HD" :![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVmne nejde joj hd http://livetv.skylink.sk/program.aspx#!Program,FI1UQln8IFCGBtDE_0PsR0EMeECa7Mx6,rzxqQ-kzUkG3x2PGEaxnFAAAAAQ pise taky ze nemam potrebny balicek a pritom mam multi |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
LucaBrazzazměna je možná 10x do roka![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVMne to vypisuje "This program is PIN protected". Akým spôsobom to mám "odblokovať"? Nemám tam okienko, do ktorého by som zadal nejaký PIN.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVCo furt s tím Skylinkem Live otravují,když jim to prostě nefunguje.Mě z celé nabídky funguje jen STV1/2,Tv Joj HD,Plus HD u ostatních programů jen samé kódy Markiza (W006),Doma (W006),Dajto(W006),Wau(W006),TA3(W006) a když už se ani pomodlit nemohu na TV Lux(W006) tak si celou službu mohou strčit za klobouk.Dál už to ani neprojíždím jestli z toho ještě něco jede. Ps: Schválně jsem se zaměřil na Sk základ protože karta je na Sk. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVtaky to nechapu jak skylink uz to mohl oficialne zaradit do nabizenych sluzeb, kdyz za prve nejsou tam vsechny kanaly, a za druhe dyt ta kvalita obrazu je dvakrat horsi nez piratske streamy, pokud nebudu pocitat ze piratske streamy se po minute seknou, skylink jsem jeste nemel moznost dele vyuzit protoze tam proste nic neni a v ne dobre kvalite.jinak ja mam sk multi, a ukazuje mi na webu jen stv 1 hd, stv 2 hd, joj hd, plus hd, ct1 hd, ct2 hd, prima hd, ct sport hd, prima max hd, prima cool hd, prima zoom hd, ocko tv, a filbox to jsou ty ktere mam v balicku a ktere jsou na webe i kdyz v balicku je dalekovic. pak mimo balicku mi ukazuje v seznamu edge, food, fine living, qyou, vivid, hustler a penthouse. to je vse, ale divim se ze ostatni pisou neco jineho ze tam maji spousta programu a i chvali kvalitu. tak nevim kde je chyba. leda tak aplikace pro prijmace ma vetsi nabidku a kvalitu. |
sioga_bs
![]() |
|
kvalita obrazuDnes jsem aktualizoval na novou verzi aplikace a obraz je již koukatelný... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
SkyLink Live TVSkyLink Live TV |
jarino98
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
SkyLink Live TVSkyLink Live TV dobra haraburda dám heslo najmenej 100* potom napisu ze sa treba odhlasit ,ked som tam tak kvalita 0 bodov man flexi 7 a tam nic nejde ...je to oničom . |
jarino98
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVja sem vcera zkousel na webu banaxi a stejne jako i skylink se video nacitava po kouskach, jednu vterinu ukaze a pet vterin nacitava a tak stale dokola, a za tohle jako se bude platit? dyt to neni ani pouzitelny ani to co je, a to ani nemaji temer zadne uzivatele, tak jak to chteji zvladat az to bude zpoplatnene?nakonec musim se divat stazene serialy a filmy. cekal jsem ze to nebude sekat ale je to stejne jako ty piratske streamy. |
sioga_bs
![]() |
|
Omezená nabídka programůPodle webových stránek lze koukat na programy dle typu předplatného (hurá, konečně můžu mít eurosport na tabletu). Alespoň jsem si to naivně myslel. Úplně na konci webových stránek však mají uvedeno, že lze sledovat 19 programů, z toho 15 HD. V aplikaci pod iOS jsou to ty programy, které vedle názvu mají známou kulatou "play" ikonku.Tak by mě zajímalo, zda se skylink dohodne na poplatku za přenos přes internet i s ostatními stanicemi. Pak mi bude dávat smysl za službu platit. Nebo zda bude nabídka programů nadále takto tristní ![]() |
Nicholas
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
archivTo ze to funguje na malom pocte stanic je uz zname.ale ze skylink spristupnil len 30 hodinovy archiv tak tomu nerozumiem. Napr upc ma v mobilnej tv 80 stanic a archiv je 7 dnovy na 40 staniciach. |
luptykov
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |