, sekce: Linuxové přijímače |
|
Xtrend ET 8000Dobry den poradi někdo kde najit stranku key .na Xtrend. dekuji. |
Imra
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 64 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
|
|
RE: Xtrend ET 8000Hej čo sa tu dohadujete a kofy na trhu.Admim mal dať nickovi trvalý bán,lebo porušil pravidlá,o keys,biss a pod.somarinách sa tu nekecá,OK?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Xtrend ET 8000Na rozdil od tebe Admin je frajer.Nech se dari v tech somarinach. |
Imra
|
|
@vladoholuĎalší diktátor na obzore. Pripomínaš mi zelené roky na vojenčine. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 504 |
|
|
RE: Xtrend ET 8000Rok 1966 +1968 +2mes. navíc .okupace. nepreji te to.Cau.Maj sa dobře. |
Imra
|
|
@Frank11Ja sa tu síce "oháňam" zákonmi, to je pravda! Taktiež je pravdou že mám linux server -ale iba pre vlastnú potrebu!!! A takáto info proti pravidlám pokiaľ viem - nieje! Proti pravidlám by bolo keby sem "capnem" adresy, kde sa dá nájsť podrobné info na túto tému - tak a to už by bola zrejme iná káva! A v konečnom dôsledku by som asi doplatil na to ja - možno aj Ban, čo by bol ten horší prípad, v lepšom prípade by bola táto téma zablokovaná! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 193 |
|
|
@Imra???A vieš ty vôbec, že "vladoholu" je skoro v tvojom veku - a on to dokáže chápať a ty nie? Hmm?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboya jeste si zapomel dodat 3)porusovat zakony CR/SR/EU/SSSR 😃 kdyby tohleto bral nekdo uplne vazne tak tady muzou smazat polovinu tech prispevku 😃 a nejedna se o ilegalni prijem ale pouze o neoficialni 😃nemusis bejt prece hned tak neprijemnej.kdyz nechces poradit tak neodpovidej.pan se jen ptal.a v 70ti tak to budu rad kdyz ten ovladac vubec najdu 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1Autor v podstate svoju odpoveď už dostal - t.j. ak nevie ako na to, nech navštívi konkurenčné abforum, tam je toho ohľadom keys atď..., popísané dosť! Tam ho "gezovať" za takúto otázku určite nebudem! Tam sú admini a moderátori trošku benevolentnejší ohľadom takýchto tém! P.S. Ja rozumiem, vek 70 rokov, je pekný vek, určite nie som sám - čo mu trošku aj závidí, len nejde mi na mysleľ iná vec. T.j. prečo si niekto kupuje drahý, zložitý a funkciami nabitý stb, keď potom si nedokáže s ním poradiť?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: Xtrend ET 8000mmiriboy v tomto vlakne ma 11 prispevkov, ale k veci ani jeden. Taky pele1 napisal jednu kratku vetu, ale na zaklade ktorej si Imra pomohol naladit pristroj...A o tom to je.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: Xtrend ET 8000Inak ešte to na záver doplním:Sám mám doma cca tri týždne Xtrend ET10000. Zatiaľ mi funguje k mojej spokojnosti. To, kvôli čomu som ho kúpil na ňom ide a som tomu rád! Aj keď určite budem v budúcnosti na ňom ešte "experimentovať", možno aj s tými biss keys, tak v súčastnosti to nieje pre mňa dôležité! V súčastnej dobe toho cez biss už veľa nieje, v minulosti to bola iná káva! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyNikto po Tebe nechce, aby si tu "capol nejaké adresy", keď nechceš. Ale ani sa nehraj na strážcu nad dodržiavaním pravidiel. Keby sa jednalo o urážanie niekoho niekým, to by bolo iné. Moralizovanie pre takú "prkotinu" skutočne nie je na mieste. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 504 |
|
|
@LucaBrazzaNo ale ako spätne čítam zase ja tvoje príspevky, tak ani ty si mu veľmi neporadil! Len si ho nasmeroval na oscam, doscam atď! Tu predpokladám, že autor takúto informáciu už dávno vie! (Ak nie, tak to mi ho je skutočne ľúto, lebo sa dal na beh cez veľké prekážky!!!) Len nevie, že čo má kde a ako nastaviť v tých multiprotokolárnych readroch, aby mu to fachalo! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: Xtrend ET 8000Vse sem si naladil sam.pele napsal to co sem hledal FTP stranku. |
Imra
|
|
@ImraTak to potom gratulujem k úspechu!Apropo! Pre ostatných - "pele" podal túto info "Imra" predpokladám cez sukromnú správu a to je veľký rozdiel! Tiež tu nič neprezentoval verejne!!! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@ImraKlobouk dolu Imra. Já mám o 3 roky míň a vůbec ani nevím na co si se ptal. Mám taky stejný přístroj přednastavený od prodejce a zatím nic nepotřebuji. Spoléhat se na AB forum bych považoval za konečnou, je nepřehledné a zanesené spoustou zavádějících informací. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
|
|
RE: Xtrend ET 8000žiadne PM neboliDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Xtrend ET 8000Tak AB forum je pro mne necitelne.Dekuju. |
Imra
|
|
@mibo1949Trošku nesúhlasím, ab-forum má zrejme najviac užívateľov a návštevníkov zo všetkých cz/sk fór, pre mnohých môže byť aj dosť neprehľadné, hlavne pre tých menej znalých sat problematiky. Ale ja si dovolím tvrdiť, že na ňom nájde človek aj najviac informácií. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: Xtrend ET 8000OK.ja se radsi zeptam odborniku zde oradu. |
Imra
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|