![]() |
|
Xtrend ET 8000Dobry den poradi někdo kde najit stranku key .na Xtrend. dekuji. |
Imra
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Hej čo sa tu dohadujete a kofy na trhu.Admim mal dať nickovi trvalý bán,lebo porušil pravidlá,o keys,biss a pod.somarinách sa tu nekecá,OK?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Na rozdil od tebe Admin je frajer.Nech se dari v tech somarinach. |
Imra
![]() |
|
@vladoholuĎalší diktátor na obzore. Pripomínaš mi zelené roky na vojenčine. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Rok 1966 +1968 +2mes. navíc .okupace. nepreji te to.Cau.Maj sa dobře. |
Imra
![]() |
|
@Frank11![]() Ja sa tu síce "oháňam" zákonmi, to je pravda! Taktiež je pravdou že mám linux server -ale iba pre vlastnú potrebu!!! A takáto info proti pravidlám pokiaľ viem - nieje! Proti pravidlám by bolo keby sem "capnem" adresy, kde sa dá nájsť podrobné info na túto tému - tak a to už by bola zrejme iná káva! A v konečnom dôsledku by som asi doplatil na to ja - možno aj Ban, čo by bol ten horší prípad, v lepšom prípade by bola táto téma zablokovaná! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
@Imra???A vieš ty vôbec, že "vladoholu" je skoro v tvojom veku - a on to dokáže chápať a ty nie? Hmm?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboya jeste si zapomel dodat 3)porusovat zakony CR/SR/EU/SSSR 😃 kdyby tohleto bral nekdo uplne vazne tak tady muzou smazat polovinu tech prispevku 😃 a nejedna se o ilegalni prijem ale pouze o neoficialni 😃nemusis bejt prece hned tak neprijemnej.kdyz nechces poradit tak neodpovidej.pan se jen ptal.a v 70ti tak to budu rad kdyz ten ovladac vubec najdu 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1![]() Autor v podstate svoju odpoveď už dostal - t.j. ak nevie ako na to, nech navštívi konkurenčné abforum, tam je toho ohľadom keys atď..., popísané dosť! Tam ho "gezovať" za takúto otázku určite nebudem! Tam sú admini a moderátori trošku benevolentnejší ohľadom takýchto tém! ![]() P.S. Ja rozumiem, vek 70 rokov, je pekný vek, určite nie som sám - čo mu trošku aj závidí, len nejde mi na mysleľ iná vec. T.j. prečo si niekto kupuje drahý, zložitý a funkciami nabitý stb, keď potom si nedokáže s ním poradiť?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000mmiriboy v tomto vlakne ma 11 prispevkov, ale k veci ani jeden. Taky pele1 napisal jednu kratku vetu, ale na zaklade ktorej si Imra pomohol naladit pristroj...A o tom to je.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Inak ešte to na záver doplním:Sám mám doma cca tri týždne Xtrend ET10000. Zatiaľ mi funguje k mojej spokojnosti. To, kvôli čomu som ho kúpil na ňom ide a som tomu rád! Aj keď určite budem v budúcnosti na ňom ešte "experimentovať", možno aj s tými biss keys, tak v súčastnosti to nieje pre mňa dôležité! V súčastnej dobe toho cez biss už veľa nieje, v minulosti to bola iná káva! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNikto po Tebe nechce, aby si tu "capol nejaké adresy", keď nechceš. Ale ani sa nehraj na strážcu nad dodržiavaním pravidiel. Keby sa jednalo o urážanie niekoho niekým, to by bolo iné. Moralizovanie pre takú "prkotinu" skutočne nie je na mieste. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@LucaBrazza![]() No ale ako spätne čítam zase ja tvoje príspevky, tak ani ty si mu veľmi neporadil! ![]() Len si ho nasmeroval na oscam, doscam atď! ![]() Tu predpokladám, že autor takúto informáciu už dávno vie! (Ak nie, tak to mi ho je skutočne ľúto, lebo sa dal na beh cez veľké prekážky!!!) Len nevie, že čo má kde a ako nastaviť v tých multiprotokolárnych readroch, aby mu to fachalo! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Vse sem si naladil sam.pele napsal to co sem hledal FTP stranku. |
Imra
![]() |
|
@ImraTak to potom gratulujem k úspechu!![]() Apropo! Pre ostatných - "pele" podal túto info "Imra" predpokladám cez sukromnú správu a to je veľký rozdiel! Tiež tu nič neprezentoval verejne!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@ImraKlobouk dolu Imra. Já mám o 3 roky míň a vůbec ani nevím na co si se ptal. Mám taky stejný přístroj přednastavený od prodejce a zatím nic nepotřebuji. Spoléhat se na AB forum bych považoval za konečnou, je nepřehledné a zanesené spoustou zavádějících informací. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000žiadne PM neboli![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000Tak AB forum je pro mne necitelne.Dekuju. |
Imra
![]() |
|
@mibo1949![]() Trošku nesúhlasím, ab-forum má zrejme najviac užívateľov a návštevníkov zo všetkých cz/sk fór, pre mnohých môže byť aj dosť neprehľadné, hlavne pre tých menej znalých sat problematiky. Ale ja si dovolím tvrdiť, že na ňom nájde človek aj najviac informácií. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Xtrend ET 8000OK.ja se radsi zeptam odborniku zde oradu. |
Imra
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |