Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

jak obnovit zápis karty

mám kartu ČT KARTA a nevím jak po změně stránek SKYLINKU provést obnovení zápisu.
Když zadám můj email tak to chce abych kontaktoval zákaznické centrum s tím že mám na tomto emailu více karet. Přihlásit se na stránky s kartou co je momentálně neaktivní kvůli nezaplacenému servisnímu poplatku jde. Kde je chyba.
A ještě by mne zajímalo zda-li je možné od jakéhokoli poskytovatele služeb sehnat kartu co by byla pořád akttivní a nemusela se každé vda tři týdny znova aktivovat.

venca72
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jak obnovit zápis karty

Co ti poradili na zákaznickém centru?

sirda
Registrace: 11/2006

@venca72

Ani jednu kartu netreba každé dva - tri týždne reautorizovať!!! V prvom rade treba hľadať chybu v tvojom stb, v type stb, vo verzii FW a v samotnom jeho užívateľovi!
Čo sa týka nového spracovania zákazníckeho centra na stránkach Skylinku, tak akékoľvek problémy s týmto portálom smeruj na ich zákaznícku linku!!! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

když po dvou třech týdnech zapnu satelit tak podle mne doba než se sám zaktivuje nezáleží na modelu nebo jaký má FW.
Od 18 hodin je satelit zapnutý a zatím nic.

venca72
Registrace: 2/2015

zdá sa že Záleží.
vidíš, že ten tvoj máš zapnutý od 18h a nič. Namiesto toho aby si uviedol ten typ a možno mohlo byť jasno, resp. nejaká konkrétna rada tak je to celé zase len o veštení z gule...

Dagy2
Registrace: 11/2010

Jde to snad i přes SMS, pokud na zákaznický lince už nikdo není.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ta CT karta ide tiez cez skylink?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Samozřejmě

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@venca72

No vidíš a toto je tvoj prvý problém, že prečo...?!
Mal by si častejšie zapínať stb, alebo preventívne každé dva týždne volať na zákaznícku linku o "preventívnu" reautorizáciu karty! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

a co se prihlasit pres cislo karty ? R^

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

venca72

používej službu denně,jinak bude problém

pierrepetr