![]() |
|
jak obnovit zápis kartymám kartu ČT KARTA a nevím jak po změně stránek SKYLINKU provést obnovení zápisu.Když zadám můj email tak to chce abych kontaktoval zákaznické centrum s tím že mám na tomto emailu více karet. Přihlásit se na stránky s kartou co je momentálně neaktivní kvůli nezaplacenému servisnímu poplatku jde. Kde je chyba. A ještě by mne zajímalo zda-li je možné od jakéhokoli poskytovatele služeb sehnat kartu co by byla pořád akttivní a nemusela se každé vda tři týdny znova aktivovat. |
venca72
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartyCo ti poradili na zákaznickém centru? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@venca72Ani jednu kartu netreba každé dva - tri týždne reautorizovať!!! V prvom rade treba hľadať chybu v tvojom stb, v type stb, vo verzii FW a v samotnom jeho užívateľovi!Čo sa týka nového spracovania zákazníckeho centra na stránkach Skylinku, tak akékoľvek problémy s týmto portálom smeruj na ich zákaznícku linku!!! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartykdyž po dvou třech týdnech zapnu satelit tak podle mne doba než se sám zaktivuje nezáleží na modelu nebo jaký má FW.Od 18 hodin je satelit zapnutý a zatím nic. |
venca72
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartyzdá sa že Záleží.vidíš, že ten tvoj máš zapnutý od 18h a nič. Namiesto toho aby si uviedol ten typ a možno mohlo byť jasno, resp. nejaká konkrétna rada tak je to celé zase len o veštení z gule... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartyJde to snad i přes SMS, pokud na zákaznický lince už nikdo není.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartyTa CT karta ide tiez cez skylink?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartySamozřejměKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@venca72No vidíš a toto je tvoj prvý problém, že prečo...?!Mal by si častejšie zapínať stb, alebo preventívne každé dva týždne volať na zákaznícku linku o "preventívnu" reautorizáciu karty! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: jak obnovit zápis kartya co se prihlasit pres cislo karty ?![]() DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
venca72používej službu denně,jinak bude problém |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |