![]() |
|
Umístění DVBT antényMůže se použit 2m stožár na domě, který slouží na přívod elektřiny, na uchycení DVBT antény? Dík za odpověď. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Umístění DVBT anténytak ted jsme si asi nerozumeli.odpovidal jsem na otazku proc muze byt stozar vyuzity jako hromosvod ? 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Umístění DVBT antényDřív se budou dotiční divit až jim do toho upere,pojišťovna si umyje ruce,viz.bracha,montaž pevné linky o telekomu,nechali tam stočené klubo měd.drátu/k čemu tam byl nikdy nevysvětlili/,2x uder blesku za půl roku,poprvé pojiš.zaplatila hned-podruhé po ročním vyšetřování zaplatil telekom,to kolo drátu bylo opřeno o hromosvod,proč to nesundali hned mi dodnes není jasné!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Umístění DVBT antényMám na baráku taky sloupek, držící klasických 5 drátů (včetně VO). Nemám na něm žádnou parabolu, ani to neplánuju, ale pokud je to tedy majetek energetiků - o čemž není nikde v mém LV ani zmínka, tak bych byl rád, aby si ho natřeli a opravili. Je rezavej jako kočka a jeho drátové ukotvení mi hezky trhá krytinu střechy. Po fasádě mi potom teče rezavá voda. Mohl by tedy za mnou přijít ergévák, ať si z takového sloupku něco sundám. Nestačil by utíkat!koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
@spykoklubo medenyho dratu.no hadej.asi ho cikady nestacily odklonit. 😃 |
kristian1
![]() |
|
Diaboltpdomluv si ,ať platí nájem,nebo pryč s tím |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Umístění DVBT anténytak prej se tohle vzdusne vedeni elektriny budovalo na vesnicich az po druhy valce.je to pravda ? a jak teda zily za prvni republiky.to svitily loucema ? 😃 |
kristian1
![]() |
|
kristian1http://www.dedeckovyhodiny.cz/petrolejky/176/ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |