![]() |
|
Skylink XXX kanály na HD-BOX FS-9105+ HD PVRMám balíček KOMBI a nemohu rozchodit vyjma Leo a Viasat ostatní (Hustler, Reality ..., Penthouse) kanály. Rodičovský zámek nemám . Naladění je dle parametrů. Díky |
smutnak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 112 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Skylink XXX kanály na HD-BOX FS-9105+ HD P...Ano, je to tak.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink XXX kanály na HD-BOX FS-9105+ HD P...Jak to mám odblokovat v HD Boxu (XXX nehrají ani u jedné karty vč. Next), když v TV s modulem hraje vše. |
smutnak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Skylink XXX kanály na HD-BOX FS-9105+ HD P...Vždyť ti to tady píšou. Děj kartu do modulu a v tom modulu odblokuj tu rodičovskou ochranu. Musíš to udělat v menu modulu a je jedno jestli bude modul zasunuty v TV nebo v HDboxu. MR musí být na kartě off.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Skylink XXX kanályTak jsem to teď zkoušel odblokovat, aby mi to šlo i v CCamu nebo Oscamu , kartu jsem dal do modulu Smit naladil jsem Penthouse HD1 - normálně v modulu jede - najedu v nastavení na Rodičovskou kontrolu - zadám heslo 0000 a objeví se mi hláška "PIN kód je dočasně blokován kontaktujte zákaznickou linku operátora" - pochybuji , že na zákaznické lince budou ve 23:30![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
shirazzaskákni si do sat prodejny a kdykoliv,kartu sebou a jedeš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetrAsi to tak budu muset udělat![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
shirazvšechny složitý věci,mají jednoduché řešení |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |