Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Multiiroom 3TV quad lnb pres wifi

Zdravim muzu nekoho zde poprosit o navod kde co zapojit a nastavit? Jde mi o vysilani (multiroom) pres wifi. Mam tri prijimace s wifi a jednu kartu s placenymi kanaly. Vubec se mi to nedari rozchodit. Diky moc za pomoc.

rehyczek
Registrace: 10/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Multiiroom 3TV quad lnb pres wifi

No ja sa ani nečudujem.WIFI je na 4 písmená,omielam to tu donekonečna.Nepoznáš náhodou aj LAN kábel RJ-45,tam by nemal biť problém,ale rob ako myslíš.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

rehyczek

co tak jaký přijímače?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

příjímače

Přijímače Amiko impulse wifi. Šlo to ale nějak to vypadlo a už mi nejde. Takže nevím co s tím. Kabelem to nechci to bych se nedotahal.

rehyczek

rehyczek

když to šlo,tak ti to někdo nastavil,nebo sám??

pierrepetr

pierre

nejakej servisak... ale chtel moc penez tak uz ho volat nechci

rehyczek

pierre

po 24 hod, to prestalo jit. nechapu to. wifi signal byl 98%

rehyczek

pierre

nevim jak nastavit ip adresy a port atd. vim jen ze jeden ma byt server a zbytek klienti

rehyczek

pierre

hlavni prijimac (server) musi mit statickou adresu? a co ty dalsi prijimace(klienti)? Jak zjistim jakou ip adresu nastavit u hlavniho prijimace?

rehyczek

@rehyczek

;)
To na serveri je jedno, akú ti pridelí router IP adresu, len potom pridelení ty vypneš na stb DHCP! A číslo tej IP adresy napíšeš do nastavení klientov pre zdieľanie! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

mmiriboy

jenze ta ip ma nejakou domu expiraci. tak to budu porad prepisovat? napis jak to udelat na tri prijimace kde jeden je server a dva klienti. potrebuji take kdyz vypnu a znovu vse zapnu fungovalo bez nejakeho znovu nastavovani.

rehyczek

rehyczek

"nejakej servisak... ale chtel moc penez tak uz ho volat nechci"

už víš proč?,protože věděl a uměl

zejtra si udělám operaci očních víček,chtěj moc peněz-zlodějna

pierrepetr

@rehyczek

Zavolej si chlapíka zpět, dělal ti to, sám si neporadíš a tedy budeš platit ještě víc.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jde to

Uz fungujou vsechny tv, ale dnes to opet vypadlo a funguje jen jedna tv. Udelal jsem to takto: u serveru jsem vypl dhcp a opsal jsem si na papir ip atd. Pak jsem na vsech tv vypl dhcp a vepsal ip. Neslo to tak jsem u vsech zmenil jen koncovy cislo. Slo to a dnes se to z niceho nic vyplo a uz to nejde. Tak to nechapu

rehyczek

rehyczek

za to jsi platil panu chytrému,aby to jelo furt

pierrepetr

pierre

Coze? Nechapu te

rehyczek

rehyczek

to nevadí,proto ještě nekoukáš

pierrepetr

@rehyczek

Podľa tvojho príspevku - Ak som to pochopil správne?! - tak ty si dal tú istú IP adresu aj do klient stb - do nastavení sieťových pripojení stb?!
Já som ti jasne napísal, že tú server-IP adresu píšeš na klientoch do nastavení pre zdieľanie, nie do nastavenia sieťového pripojenia!!!
Inak ak ti to najprv funguje a potom nefunguje, tak to kľudne môže byť aj verziou FW v stb!
Inak nikde napíšeš o typoch použitých stb, prípadne o verziách FW, ktoré máš v jednotlivých stb!
Ale taktiež sa prikláňam k názoru, t.j. keď to nedokážeš pochopiť - základy sieťového pripojenia a základy nastavenia pre zdieľanie, tak hold, bude asi rozumnejšie si k tomu zavolať niekoho kompetentnejšieho! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra