Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

GEOBLOKACE

TV JOJ - ?

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@calvero

Dobré ráno stará mama, je to od pondelka 5.9 :laughing: :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: GEOBLOKACE

Dík nepostřehnul jsem, druhá karta je sk :8)

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010

tak vám nevím

zda-li mi to má být líto, nebo ne...??? Je pravda, že namísto toho začal vysílat JOJ family HD, ale fakt nevím. Stejně se většinou podívám na zprávy Primy HD, nebo na dokument na ČT2 HD, Prima zoom HD.

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Mně to líto také není,Jojky,Markízy,Novy...stačil by jim každému jeden,dva programy.Alespoň by se udělalo v éteru více místa na technické zkvalitnění stávajících programů.A jinak se těším na ČT 24 HD a ČT D/Art HD...to si HD zaslouží.

sigur
Registrace: 5/2010

@pigfucker

Presne tak. A tak je to aj u mnonych ludi nas Slovensku, aspon uvedomelych. Radsej si nechaju cesky region ako sledovat slovensky odpad. A to konciac dochodcami. Aspon ja mam take okolie, som si isty, ze tupa masa radsej bude zrat ten odpad, obzval na miestach s vysokou koncentraciou buranie :laughing: ;)

Traky
Registrace: 8/2013

Nechte na každém co chce sledovat. Urážky jsou trapné.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Jenže jde právě o to,že každý nemůže sledovat to,co by chtěl..viz.geoblokace nebo nemožnost si legálně pořídit zahraničního poskytovatele.S Trakym bych tak zcela nesouhlasil..české Novy nebo Primy si mnoho nezadají se slovenskými Markízami nebo Jojkami.Spoustu své produkce dělají společně nebo velmi podobně.Nicméně Primě chválím Zoom.

sigur

Jaká nemožnost si legálně pořídít? Můžeš si legálně pořídít jakoukoliv službu ze země, která je členem EU. Skylink ti v pohodě prodá druhou kartu.

bretah
Registrace: 9/2012

Bretah

Aha,já zapomněl,že žiji v zemi,kde mnoho nelegálních věcí se považuje za čisté a normální.
Obecně platí,že satelitní karta je nepřenosná do druhé země a neplatí to jen pro Skylink,ale i cizí platformy..Sky,Cyfra..To,že se s nimi obchoduje je jiná věc.Budu-li chtít např.si legálně od Sky UK objednat jejich kartu,tak mi ji neprodají.A že bych ji chtěl.Ale od překupníků za přemrštěné ceny určitě ne.

sigur

@sigur

http://euractiv.cz/clanky/digitalni-agenda/zapasy-fotbalove-premier-league-lze-sledovat-i-pres-zahranicni-dekoder-009205/

bretah
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra