Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Flix TV sat.příjem

jede na tom tady někdo??,předejte zkušenosti,jak montáž za kačku?,jak to chodí?,spokojenost atd...děkuji

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

Ano, využívám a zatím spokojenost! Mám kompletní nabídku. Mám tedy Oba Cmaxy v HD, JOJ Cinema HD a Discovery Science HD. To žádný jiný provider Skylink/freesa/digi nemá. To byl také hlavní důvod proč jsem do toho šel. Každopádně už Dobrá TV (základní nabídka) je dle mě velmi "nadupaná" - všechny sporty, plno dokumentů, .... A další super výhoda - dostal jsem nový HDčkový box s kartou a instalační sadu zdarma. Takže za mě palec hore R^

xTomik
Registrace: 7/2013

RE: Flix TV sat.příjem

Ještě jsi zapomněl dodat, že jsi se musel uvázat na dva roky...a také jaká je technická kvalita - datový tok apod. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Já nepotřebuji měnit providera jako ponožky, proto mi vázanost vůbec nevadí, právě naopak. Díky vázanosti jsem dostal (jak už jsem psal výše) vybavení v hodnotě několika tisíc zdarma. ;)
U tebe to chápu, že by to bylo bláznovství se uvázat u takového pofidérního operátora jako je např. Skylink. ;) :)))
S technickou kvalitou nemám problém. :)

xTomik

Firma se základním kapitálem 10 000 korun, to je teda skutečně důveryhodnej partner :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

No však jim tam za dva roky nanosíš přes dvacet tisíc, tak dostaneš harampádí v ceně cca cirka 1500 Kč, zdarma... opět jsi se nechal oškubat ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@drobeček, @poldaS

Chlapci už zabudli, ako začínal Skylink - prijímač 7000, karta 4000 - bez platených programov. Ak chcel niekto nové 2 Filmboxy a mal starú kartu - ďalších 3500 za novú kartu - arogancia brutalita.
PoldaS - Ty vieš, čo znamená základný kapitál? Že ak firma krachne xTomik o nič nepríde, pretože platil len za už dodanú službu. Ak si dnes za svoje zriadi Skylink a ten by zajtra rupol, komu predá nepotrebné harampádí? Dívajte sa na podmienky pre Vás a nie na to, čo je napísané v obchodnom registri !!!

Dzordzo
Registrace: 8/2007

1500 Kč? Ty jsi zase mimo... dle ceníku flixTV - box 2690 + karta 200 + instalační sada 499 + instalace 999 = 4388 ;) Ale chápu tvou závist, tobě dal Skylink velké ho*** ;) :)))
@PoldaS: Dzordzo ti hezky odpověděl. Příště použij místo brzdové kapaliny tu mozkovou, bude ti to myslet lépe. :8)
@Dzordzo: naprostý souhlas R^

xTomik

Uvazovat se na dva roky nemíním, ale uvažuji, že bych si koupil jejich kartu, vyzkoušel promo a předplatil si HBO MAXPAK na zimní měsíce. Je fajn, že jde objednat i bez základních balíčků a neplatí se reaktivační poplatek.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@Dzordzo

:O :O A na tyto ceny jsi přišel kde ? :bigeyes:

Tomakuc
Registrace: 3/2016

Dzordzo@ A co má být, že o nic nepřijde? Psal jsem snad něco o tom, že by přijít měl? Moje slova byla o důvěryhodnosti firmy, která prostě pro mě důvěryhodná s takovým kapitálem není. A nic na tom nezmění ani to, že sem nastrčili kašpara co se rozplývá nad úžasností nějakých Cinemaxů v HD nebo co to je za plebs plnej recyklátů.

PoldaS

@Tomakuc

To sú ceny, za aké začínal Skylink (vtedy ešte CSlink a Slovak Link) ... (rok cca 2005 ...)

Dzordzo

@PoldaS

Vieš aký kapitál mal Enron? A krachol!!! O ukazovateľoch dôveryhodnosti asi veľa nevieš. Mňa ako klienta zaujíma jediný, či za to, čo zaplatím dostanem to, čo som dostať mal ...

Dzordzo

@Dzordzo

Hochu máš těchto upc se tenkrát platilo měsíčně 16 stovek. Jo hochu co bylo bylo. Teď je teď.

satman1
Registrace: 9/2010

@satman1

to je predsa jasné - chcel som tým len povedať, že je to dnes výhodnejšie. UPC tiež zneužívalo postavenie v prostredí bez inej konkurencie...

Dzordzo

Dle předraženého ceníku Flix TV :O :laughing: , přijímač Flix je ve skutečnosti Amiko Impulse tak za cca tisícovku, ostatní materiál pár stovek...a následně tě oškubou o více jak dvacet tisíc ... opravdu pukám závistí ;) :)))

drobeček

Dzordzo@ No právě, jestli dostanu za svoje prachy co mám a když bude problém, tak jak ho firma vyřeší. A o tom se dá u nějakýho pochybnýho s.r.o. s mizivým kapitálem a jakousi maďarkou v čele (jednatel+společník) pochybovat. Argument o tom, že krachly i firmy s podstatně větším kapitálem, je pak úplně mimo.

PoldaS

@PoldaS: na Cinemaxech jsou náhodou kvalitní filmy (to ale tobě asi nic neříká ;) u Skylinku pouze "jednička" v SD :laughing: :laughing:

@drobeček: Je jedno co mají v ceníku, box ne úplně nový, hdčkový, má fastscan, umožňuje nahrávání, ...
Na člověka s tvým IQ opravdu nemá cenu reagovat, když napíši něco dobrého k freeSATu, napíšeš mi že mě oškube, když něco k Flixu napíšeš to samé (jaký máš názor na Digi, ať vím, kdybych si vzal i Diginu? :laughing: ). Takže dle tebe jsou všichni špatní, jen Skylink úžasný a levný. :laughing: :laughing: Nevím co bereš ale raději s tím přestaň. ;) :)))

xTomik

drobeček

"Ještě jsi zapomněl dodat, že jsi se musel uvázat na dva roky...a také jaká je technická kvalita - datový tok apod."

Na to se maikla raději neptej, je v tomto úplně stejný "odborník" jako ten mičuda komik dawis. I kdyby mu naservírovali harampádí nejvyššího kalibru za pár šupů a obraz měl kostkovaný přes celou obrazovku tak si bude chrochtat blahem jak je to báječné a jak dal Skylinku co proto.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

A ještě v ceníku jakási smluvní pokuta 50 000 korun. Tomu maďarskýmu společníkovi a jednateli v jedný osobě asi rachotí v budce. A klientovi, kterej na tyto nesmysly přistoupí pak 2x tolik :D

PoldaS

@BIDLO: Chceš říct že má snad Discovery Science nebo Cinemax 2 lepší obraz u Skylinku? Jo vlastně ty tam ty programy nemáš vůbec. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

@PoldaS: v ceníku je "Smluvní pokuta za neoprávněné sdíleni služeb s třetí stranou/osobou" Já takovéto služby neprovozuji, takže mi to nevadí. Ty asi ano, když jsi se nad tím pozastavil. Proto chápu tvou obavu. ;)

xTomik

A ty víš, co se tímto myslí? Já teda ne. Klidně by to mohlo být třeba to, že ke mně přijde návštěva, budu mít zapnutej Flix a ona se podívá taky. Rodina to není, třetí osoba ano. Prostě podobný hungaro-bláboly ať si dotyčný/á/ odjede zkoušet za Dunaj a ne v ČR. Pochybná služba, pochybná firma, pochybnej Ceník a všechno to silně zapáchá.

PoldaS

FLIX TV je vlastně takový virtuální operátor, takže bych základní kapitál neřešil. Stačí jim kancelář s malým skladem a smluvní technici. Není to směrodatný údaj. Smluvní pokuty v různé výši mají všichni provozovatelé. To by se člověk nemohl nikomu upsat. ;)

DVBT1

Za tým zapáchajících noh. Co si je třeba umýt?

DVBT1

Kterej operátor má smluvní pokutu 50 000 korun ??? Naprostá pitomost!

PoldaS

To je fakt, asi by ten smrad měl ČTÚ pořádně prověřit a tomu maďarovi proprat palici, aby se probudil.

PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra