![]() |
|
Topfield SBI 2050 restartAhoj.Malá prosba všem, kdo znají tento 6 let starý stroj.Včera jsem kamarádovi přelaďoval nové stanice, vše bylo hotovo a na závěr jsem odmazával vše nepotřebné z Astry 1 a Astry 3.Bylo toho požehnaně asi 300 předvoleb naráz,stroj se za provozu vypnul a teď už jenom píše Load a run a stále startuje dokola.Jak ho mám tvrdě resetovat?Popelnice je zatím neaktuální....Díky všem co vědí a chtějí.Jsem zdatnější amatér. |
zalka
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restart1.Odpoj mu anténu a poté restartuj vypnutím od napájení.Pokud naběhne zkontroluj nastavení a až poté zastrč anténu. 2. Pokud nenaběhne zkus novější firmware. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Topfield SBI 2050 restartBohužel stroj nenaběhne,pořád startuje.Do menu se tedy nepodívám. |
zalka
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restartPokud se zbořil opravdu jen mazáním, tak by nový firmware mohl pomoct.Nebo máš pech a odešel mu zdroj nebo základová deska. Což spíš posoudí servis s rentabilitou opravy?! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Topfield SBI 2050 restartJeden firmware z dřívějška mám na flešce, ale tam se to spouští myslím z menu a tam se nemohu dostat, když to furt startuje. |
zalka
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restartMusíš nahrát přes RS232![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restartTo drobeček, zkusím a dám vědět.Díky za postřeh. |
zalka
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restartZ menu ne.Přes USB po restartu při současném stisku kláves V a A. Viz pdf. návod jak aktualizovat Topfield 2050. Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Topfield SBI 2050 restartTo Delta1, díky, žes mi resetoval mou paměť a já si vzpomněl, že se drží na panelu šipka nahoru a zároveň se dá do sítě stroj a pak se to z USB rozjede samo - chválabohu můj případ.Takže se popelnice zatím odkládá.Díky vám za reakce.Možná to někomu druhému i pomůže, neb tyto stroje mají nejlepší už za sebou... |
zalka
![]() |
|
RE: Topfield SBI 2050 restartTak bezva, že se to povedlo.Díky za zpětnou vazbu! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
![]() |