Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

programy na nova digi tv

co delat,je mozne ze set box kaon je schopny nektere programy blokovat a tim defekt,napr.ct2,nova,prima, barandov do nedavna sly vsechny,pak ukazuje slaby nebo zadny signal.pri stare digi slo vse perfekne i s mensi parabolou,nyni s 85 a jednou jde a pak ne,pocasi nehraje roli,nebo druzice vysila pokazde jinou silu signalu,obloha jasna..nefunguje,zatazeno funguje.

bulek
Registrace: 8/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

programy na nova digi tv

Jen mi řekněte, proč si berete od Digi přijímače, které vás zlobí. Je vám zatěžko koupit si vlastní přijímač a vzít od nich jen kartu s modulem ? Přijímače jsou dnes již poměrně levné, tak na co brát ty krámy od Digi ? Říkám to z vlastní zkušenosti, protože nemám na vlastním přijímači s příjmem Digi žádný problém. Zamyslete se nad tím.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

RE: programy na nova digi tv

Není lepší zavolat servis, vypadáto na problém na straně paraboly. Servis máte zadara tak neváhejte a volejte technika. U programu CT2 by mel Kaon ukazovat kvalitu 100% bez kolisani, u CT 4 SPORT - kvalita mezi 60 az 75 procenty. 85 parabolu vám měnil technik při přechodu ? Může být špatně nastavena parabola případně může být vadne LNB. Těžko radit na dálku ale je jen malá pravděpodobnost že je to Kaonem.

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

@kvasnak

S těma Kaonama problémy nejsou, vyměnil jsem cca 20 ks za celý období Nové Digi. A to byly problémy SW rázu. Je to jednoduchá krabice ale spolehlivá.

dvbuser

programy na nova digi tv

Řeknu vám upřímně, že jsem rád, že od Digi přijímač nemám. Protože tyhle problémy neznám.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

Pokud se nepletu tak na tom vlastním přijímači máš občas zásek a nutný restart nebo ne? ;) Nevím jak často,ale možná je to na něj moc-dva moduly každý jiný-karta v uni.Nebo třeba jiný FW.A nebo je všechno jinak taky možné. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@kvasnak

Sam mam jen modul CA modul a spokojenost, taky bych Kaona nebral na mně je to moc jednoduchý :).

Ale u Buleka to vypadá na problém mimo přijímač. Vzhledem k tomu ,že na tu práci záruku a navíc na Kaony je servis zdarma po dobu trvání smlouvy neváhal bych z dotazama na Parabole a uz bych tam hnal technika.

dvbuser

dvbuser

To nevyvracím, ale rozhodně je lepší volba vlastní přijímač, když je možnost modulu s kartou od Digi. Na to jsem čekal a dnes jsem navýsost spokojen, protože mi jeden přijímač stačí na 3 operátory,které ovládám jediným dálkáčem ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak

R^ Tak samozřejmě toto je velky luxus :))) a jsem rád, že modul šlape jak má. Ja s ním mám taky jen dobré zkušenosti.

Každopádně už to chce trošku větší tech. zdatnost, nevím jak velký procento uživatelů by toto zvládlo dát dokupy pokud by si to rozhodily ;) . Už je pro většinu velká sláva když zvládnou 1 modul v TV. :)))

dvbuser

Keď je reč o programoch na Novej Digi, chcem sa opýtať tých ktorí ju majú na Slovesnku, či je možné nastaviť si región, teda Českú republiku. Ide my o to aby mi išiel CT Sport. Mám Mágio tam sa to nedá nastaviť, v Magiu je iné kódovanie. Ak by to šlo, prejdem k Digi, programy sú v podstate tie isté, aj cena.

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Česká a slovenská Nová Digi Tv jsou vzájemně zcela cizí firmy podnikající pouze na území daného státu tzn. žádné přepínaní regionu není možné.A pokud Ti jde o CT sport tak ti nic nebrání si pořídit Skylink a platit pouze serpo u Skylinku je CT sport jak v CZ tak i SK regionu.

shiraz
Registrace: 8/2008

@masto

@shiraz nemá pravdu. Prečítaj si toto :
https://www.parabola.cz/forum/topic-86593/1/
a ČT Sport Ti pôjde. Odskúšané.

Frank11
Registrace: 2/2009

@masto

CT Sport tam funguje ako na to tu už bolo spomenuté X krát.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Kolikrát denně můžu přehodit regiony z ČR na SK bez "ztráty desítky".SKYLINK.

jenes
Registrace: 1/2016

Nechej

tam zatím SK ne? ;)

hobo

@jenes

Kolikrát chceš. Když máš zaplaceno, tak to ostatní nikoho nezajímá... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@ jenes Aký dôvod na prehadzovanie máš? Veď v súčasnosti je výhodnejšie mať SK región a nebudeš mať blokovanú LM v stredu, európsku ligu vo štvrtok, Markízu, Dajto, Doma. Všetky české programy Ti pôjdu ako na českom regióne. Nie je to lepšie? Jedine, že by Ti chýbala Markíza Intl a Joj Family. :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Pokud vím su Moravák-Čech,moje domovina je ČR.A po celé geoblokaci Vám v SR nepůjdou české programy.Nám zase Vaše.A přečti si provozní podmínky fy.SKYLINK.MINIMÁLNĚ SE TO PŘÍČÍ DOBRÝM MRAVŮM-NELEGÁLNÍ PŘÍJEM.

jenes
Registrace: 1/2016

@jenes

Jsi uvĕdomĕlý a možná, že i oholený. Pak ovšem nechápu, proč ses ptal... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@ jenes Tak nechápem, prečo sa na prehadzovanie pýtaš. Veď je to podľa Teba v rozpore s dobrými mravmi a okrem toho si Moravák. Tak zabudni na SK región a užívaj si života s blokovanými programami. Mimochodom, moji svokrovci sú česi "ako poleno", žijú na rakovnicku a poradil som im, aby si dali SK región a teraz sú spokojní, neriešia svoj český pôvod, svokor sleduje LM minule si pozrel Viktorku Plzeň proti Razgradu, pritom české programy to nedávali. Ak začnú blokovať na SK regióne české programy, tak im to preklopím na český (a sebe tiež). :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

jenes

A tím dotazem nechceš doufám porušovat dobré mravy? :laughing:

hobo

jenes

"A přečti si provozní podmínky fy.SKYLINK.MINIMÁLNĚ SE TO PŘÍČÍ DOBRÝM MRAVŮM-NELEGÁLNÍ PŘÍJEM."

Svatá prostoto, tyhlety bláboly myslíš vážně? Nevím jestli se smát nebo brečet.
:bigeyes:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

a co je to nelegalni prijem ? pokud to systemove digi umoznuje tak jim to asi nevadi !
pokud si koupis kradeny auto tak ty ses cistej a postizitelnej je jen ten co to auto ukrad a prodal !
takze kde je chyba 😀

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Chyba je v tom, že když se krádež odhalí, tak ty (aniž jsi to třeba věděl, že je kradené) o to auto (bez náhrady !!!) přijdeš :((

A pokud dojde ke "skutečné" geoblokaci, tak i SL bude donucen možnost přepínání regionu zrušit. Pak se vám taky může stát, že se z toho SK (příp. CZ) regionu už nebudete moci ani vrátit ;P

kokun
Registrace: 5/2015

@kokun

no ja to prepinani nepouzivam.k cemu taky.abych koukal na Joj nb Markizu nb STV1 ? 😃
a jen upresnim. "no prave ze o to auto neprijdes.jelikoz jsi ho koupil v dobre vire ze je vse cisty" ale nema smysl se hadat 😃
otazka znela co je to nelegalni prijem ?

kristian1
Registrace: 7/2016

kristian1

" pokud si koupis kradeny auto tak ty ses cistej a postizitelnej je jen ten co to auto ukrad a prodal ! "

Tento nepodložený žvást máš odkud? Musím tě zklamat, protože se opravdu velmi mýlíš. Pokud např. Policie zjistí to, že máš kradené auto, tak Ti ho bez milosti zabaví a následně nemáš auto ani peníze. To, že jsi za něj zaplatil peníze už je druhá věc a peníze můžeš vymáhat jedině po tom kdo ti prodal. Velká otázka je jestli peníze někdy uvidíš od toho kdo ti ho prodal.

risposta
Registrace: 2/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra