Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Instalace TP do Vantage

Kolegové info dotaz, Vantage 1100S HD - asi po třetí do ní cpu TP z celé sat. orbity v usals na dish motoru. No není nová mám ji z druhé ruky, Mám super nastaveny a v TP - listu srovnány Skylink, BD - HD 19,2°E a z 13,0°E Supertenis HD., atd.. No i když tam mažu naistál z továr, nastavení TP z jiných sat-družic, tak se na té Vantáge děj to, že když tam cpu jiné sat TP z jiných : např 39, 46, 52, 10 a 9° E, že se mi ztrácejí HL.TV. TP. listu a TV. stanice a to pravidelně z 19,2°E : ARD, ZDF, 3SAT,Hr freh.,... a z 13.0°E Supertenis. No vlezou na rádia a tam se svévolně uloží a i obrazově fungují, tak je tam vymážu a musím znovu dostat do HL. TV. listu. No Skylink TV stanice OK drží. Otázka co s tím ? Ono tam nainstalovat a potvzonat např. 530 TV stanic, není za 10. minut hotovo. Ale zas na rozdíl o HD Technisatů - nezamrznul a to tam dávám postupně a čekám na dopočítání satu. A další info, po reakcích a prosím bez "špíčkování a ponižoní, ..., adt.." CES. :O R^ .

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Instalace TP do Vantage

Pořád ještě provozuji 7100 HD, blbnu s ním co hrdlo ráčí, koupená kdysi i licence od Litzingera, ale řeči tvého kmene já nerosumet :scared:

decmen
Registrace: 2/2008

taky nevím přesně

o co kráčí,nemáš plnou paměť pozic ?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Instalace TP do Vantage

Nemám ho v provozu šest let, ale pamatuji si, že se neměli zbytečně mazat přímo v přístroji programy v hlavním seznamu a taky transpondery ze seznamu družic. Pak se dělo opravdu dílo boží... Například stanice Skylinku měli v hlavičce úplné jinou družici apod.
Úpravy setingu v PC editoru byli bez problému a bez fatálních následků.
CES - tvůj popis situace je ale dílo boží podobně....

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nemám : mám uloženo 338 TV stanic a 116 rádio stanic a TP frekvence na nic mažu. Dle recenzí si má pamatovat 4.000,- pozic uložených. R^

CES

To je právě ten problém. Ty frekvence nemaž. Nebo je vymaž při prázdném seznamu TV i Radio, před laděním.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Dík kolego za info a tím mi tak potvrzuješ moje zkušenosti. No jsem četl jsem recenze jaký je sat-lovec ta 1100 S HD. Pamět´4000 Tv. Já jsem si ji chtěl odzkoušet - používat jako druhý sat. na solo kabel z otoč. paraboly v mé vídeo hd sestavě. A poslední koment - jsou dle mě 4. kultovní sat značky a ty jsem si chtěl odzkoušet - Strongy SD i HD origo japan, Technisaty, Dreambox a Vantage. No vynecháme nové jako Formuler, GigaBlue, ..... , ATD. Dík a jdu na pivo. konec. R^

CES

@CES

no to je blazius.
proste nektery prijimace neradi papaj novy veci.mozna by pomohlo prehrat novy lepsi firmvare.a settingy.pokud jeste vubec nejaky novy je.jinak muze mazat a prepisovat jak chces a stejne se to vrati k tomu svymu.a taky 4tis predvoleb neni mnoho.pokud tam mas neoficial tak se to puli na 2tis a pak to samo blbne.to je jasny.chce to nekoho kdo zna presne tuhle znacku ! 😃 doufam ze pijes Pilsner 😃

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra