![]() |
|
Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Manželka sleduje "Milionáře". V EPG TV Nova je uveden Milionář dnes večer, ale běží Piráti z Karibiku. V TV programy na Parabola jsou už uvedeni aktuální Piráti.. . Nevíte proč ta změna? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Manželka je dneska na mně nějaká nasr.ná dnes večer, nevíte proč ta změna?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
taky měštvou,piráti trapný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=taky jsem po tym patral.... ze by byla tak brzo nizka sledovanost ??? |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
tukanu tebe to je jasný,hledej u sebe |
pierrepetr
![]() |
|
onenonmožná Vašůt marodí |
pierrepetr
![]() |
|
PierreTak to mě nenapadlo...Jen jsem chtěl odlehčit téma, za chvíli tady budeme rozebírat, jaké má Borhyová "kozy", hlavně, že je na satelitu a tím pádem je to aktuální...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
tukanmáš pravdu,ale tak si pokecáme |
pierrepetr
![]() |
|
Takto to je priateliaNevysiela sa to už od konca června. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Ale sekci "Televizní pořady" jsem pro toto téma vybral správně. Tak proč si nepokecat. Nova je tajemná jako hrad v Karpatech. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
PeterHumaxale v EPG je uveden |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=no pirati z karibiku jsou taky milionari takze vlastne zadna zmena programu neni 😃 ale lepsi je tenis djokovic-monfils a v noci hokej kanada-usa 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
PeterHumaxdovolim si nesouhlasit. nova plus jasne rika, ze posledni dil byl vysilan presne pred 7 dny... |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Tv Nova Milionare bez oduvodneni stahla z programove nabidky. Bylo to oznameno jiz v tydnu. Pondelni reprizu Milionare nahradi 2 dily serialu Comeback. Na Nove International misto Milionare dali cesky film Jmenem Krale. Vypada to na preruseni poradu z duvodu nizke sledovatelnosti v patek 2.zari mel nad 16 let pouhych 456 tisic. Asi se vrati na stredu jakmile skonci kucharska show. |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@dabiAle houby, Vašut je u doktorky Kellerový, tudíž nemůže být na dvou místech současně, to je jasný![]() |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
marnavje to vyřešený,díky |
pierrepetr
![]() |
|
dabijako dát Milionáře proti Mattoni a Přístavu, pak se nedivme nízké sledovanosti....456 tisic není až tak zlé, by mě zajímalo, kolik budou mít Piráti, to také žádná sláva nebude....Měli prostě dovysílat natočené díly a hotovo a ne úplně to stáhnout. |
dakri
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Buďte rádi, že se nepohodli s Troškou, jinak by Nova vysílala stou reprízu Slunce, seno... |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Vašut sebral kufr peněz a zmizel do JAR.![]() |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=a čo davala potom Nova International ? ked nedavala Milionara ? Davala tież film Piráti z Karibiku ?Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 842 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=jasné, Zetor, presne preto sa internationals vytvárajú. Aby na nich dávali akvizície :-)teraz už vážnejšie: síce je to také zvláštne, ale ešte dávno predtým ako si položil otázku ti odpovedal dabi :-) si pohľadaj... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=Nehledě na to, co je sledovanější a co ne, by měli dbát na to, aby EPG bylo aktuální. Ne každý sleduje TV program na internetu. Dnes snad většina používá EPG a ti konzervativnější i papírový TV program.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
Milionář na NOVĚ nově ve středu 21:40Končiť bude pred 23:30.![]() |
PeterHumax
![]() |
|
RE: Kde se ztratil =Chcete být milionářem?=ten milionář to mě nějak nezajímá, ale ty kozy Borhyové, jak píše tukan, to by bylo zajímavé téma![]() |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
Kozy Borhyovéhttp://1url.cz/1twxG |
PeterHumax
![]() |
|
peťeale tyto kozy nééé![]() |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |