![]() |
|
nechápu situacivysvětlete mi situaci , přepnul jsem na skylink kartě region z ČR na SR a hraje mi TV JOJ i TV NOVA včetně ČT4 Sport , a přitom bych neměl vidět Novu a ČT Sport při naši lize , tak jak je to vlastně , při zapnutém regionu ČR mi nejde TV JOJ , jsem z toho ve zmatku ( o JOJ Family nemám zájem je to paskvil )(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
NechejTo zatím tak.Kdo se moc ptá,tak se moc dozví.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciSúhlas s hobo. Nechaj tak... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: nechápu situacito je jasné nebudu do toho vrtat(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: nechápu situaci@ Bittom Skylink musel zablokovať TV JOJ kôli autorským pravam a nahradil ju JOJ Family čiże odpadom ak máš záujem najdalej sledovať pôvodnú TV JOJ aj s akviziciami (JOJ Plus a WAU) tak si zmeň región z CZ na SK abo dokup ešte SK kartu a máš po starostiach Nova a ČT Sport ide zatiaľ v pohode (Len do kedy)Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 842 |
![]() |
|
Takžebudeme to komentovat nadále?Proč to rozebírat?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: nechápu situacimi to stačí toto vysvětlení , byl bych pro vlákno uzavřít a smazat kdo to umí udělejte to , díky(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: nechápu situaciTak se zeptej ve Skylinku, jak je to možné? |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 766 |
![]() |
|
nechápu situaci (# 353)Ako sa prepína región?Ja strčím kartu do modulu a hotovo. Všetky programy idú. V menu nevidím nikde nastavenie regiónu. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
nechápu situaciJá zase nechápu ty reakce a jejich smysl.![]() |
hobo
![]() |
|
karamelkav zákaznické zóně |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: nechápu situacinekdo tam dal trojsky kun a lidi to takhle pohnoji 😃 rychle to smazte |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciProtože je to blamáž ze strany Skylinku a nedodržuje to co uvádí na svém webu. Např. na jedné straně dle jechich webu a p. Glisníka nešíří Skylink slovenské stanice na kartách s regionem České republika a pak na druhé straně vypíná určité pořady u slovenských stanic na kartách s tím regionem Česká republika. Tak si sám vyber kde je vlastně pravda, v čem Skylink uvádí opravdu a v čem ne. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
bbitomtoho člověka neposlouchej, neví co píše.![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciZase neustále na mou osobu vyrypuješ, zrovna jako asi před třemi dny. Když jsme u toho, tak bych rád o tebe slyšel co není pravda na to co jsem napsal. Web Skylinku má u všech slovenských programů u české nabídky uvedeno, že tyto programy jsou šířené pouze u karet pro slovenské území a všichni dobře víme to, že realita je úplně jiná a všechny slovenské stanice bez problému fungují kromě té nedávno odpojené stanice TV JOJ.Poslední dobu jsem na tvé napadání nereagoval protože s tebou nemá opravdu cenu, udělal jsem výjimku a dále již zase nebudu na tebe reagovat. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciSkylink porušuje autorská práva. Ale všeho dočasu. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciŽe se na to nevykašlete. Téma zavřít a smazat. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciAť uz udělá geoblokaci podle bydliště na které je karta registrovaná a bude od těhle otázek klid.. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
Faktnestačila moje první reakce?Co vlastně řešíte?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: nechápu situacihobo má pravdu nepatlal bych se v tom vysvětleno to bylo a vlákno prosím smazat(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: nechápu situaciTo přežijem, tv. - v.p.d. na nic - komedie. Otázka je to dál majetek TV NOVA .![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciDavam tomu par tydnu, nez bude takovato jednoducha zmena regionu u Skylinku zablokovana.![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: nechápu situaciNeni duvod blokovat zmenu regionu, Skylink to ma vymysleno dobre, neni to v rozporu s pravem... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceAle s je to v rozporu s programery a ti si nenechaji sr@t na hlavu. Proto bude tato jednoducha zmena regionu ukoncena.![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: nechápu situacinemyslim si, uvidime, rekl slepý.. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
rispostaUdělám též vyjímku a odpovím. Nejde totiž o to co píšeš, ale jak to píšeš. Neustálé napadání Skylinku, napadání a urážení pana Glisnika. Jiné příspěvky jsem od Tebe nečetl. No snad jsme si to vyjasnili. Přeji hezký den. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |