Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak stabilne nahravat PowerVu

Dobry den, chtel jsem se zeptat, jakym nejlepsim zpusobem nahravate kanaly, ktere jsou kodovany v PowerVu, protoze PowerVu je ponekud sofistikovane a ne kazdy prijimac je schopen s tou furou informaci pracovat stabilne, tak jsem se chtel zeptat, jak to resite vy. Jestli pouzivate sat. kartu v PC a potom (nejak) dekodujete offline, aby jste meli jistotu bezchybneho dekodovani nebo to nahravate jinym zpusobem a nebo ani nenahravate kanaly v PowerVu... :)))
Konkretne se jedna o jeden Discovery kanal na Thoru.
Ja mam Amiko Alien 2 a pro dekodovani pouzivam mcas a obcas se stane (ne moc casto, ale pro bezchybnou nahravku je potreba perfektniho dekodovani...), ze na sekundu vypadne dekodovani a tudiz udela chybku v nahravce.

Dekuji za odpoved.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak stabilne nahravat PowerVu

no , musíš sa s tým zmieriť, nič nieje dokonalé .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

já sem nahrál z AFN Sports (taky PowerVu) 9°E Openbox s2 mini HD+ bez problemu tak nevím pro info:verze softu 106

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Budes sa musiet s tymito drobnostami zmierit :)

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

OK, nevadi. Ale jsem rad, ze aspon nejsem jediny, kteremu se objevuji tyto chybky v dekodovani. Diky moc za odpovedi. R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra