![]() |
|
JOJ Family dvb-t na českém trhuStanice vysílá v českém nebo slovenském jazyce?Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhumomentálně slovensky![]() Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
marianPLoriginál,nic pro nás nedabují |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhupierrepetrTo si stěžuješ nebo jak? Ale budou, neboj se a dočkáš se. Už točí v češtině Soudní síň a bude následovat další. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
rispostane,já si nestěžuji,ani na to nečumím,jen informuji tazatele |
pierrepetr
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuKdyž na to nečumíš, tak to jaksi nemůžeš vědět nebo snad ano? Já na to ze zvědavosti občas přepnu abych viděl co slovenské je dabované a co JOJ točí v češtině. Jinak zásadně nikdy nesleduji nic slovenské co je předabované do češtiny protože je to ubohost českého národa když nerozumí slovenštině. |
risposta
![]() |
|
@rispostakazdej spravnej cech umi nemecky 😃a pokud je JOJ jakoze internacional tak by mela mluvit anglicky 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
rispostano nečumím,ale když je novej program,tak se podívám o co jde,je to moje práce,tak přehled musím mít |
pierrepetr
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuTakže přece čumíme a pak že ne. Pro mne nečumím znamená to, že na to nikdy ani přepnu. Jinak co je tvoje práce, že se na to musíš podívat o co jde. Jinak, když se jen podíváš jednou nebo dvakrát, tak opravdu nemůžeš vědět v jakém jazyku vlastně vysílají a pod.obně |
risposta
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhukristian1Tím " kazdej spravnej cech umi nemecky 😃 " jsi chtěl teda vlastně sdělit to, že Čech rozumí německy a slovenština je pro něj asi nesrozumitelný jazyk. Já se např. bez problému domluvím aj s Polákem, když on na mě mluví polsky a já na něho česky. |
risposta
![]() |
|
rispostato neřeš,viděl jsem to asi 3x 5 minut a slovensky,to mě stačí,máš snad jiný postřeh,když na to čumíš celej den,oproti mému testu? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuDěkuju. Nevěděl jsem, že by to způsobit takovou diskusi.Jen jsem se ptal proto, že má Skylink a nevím, jak to je na DVB-T. Ptali se od nás na diskusní fórum Sat Kuriera o DVB-T. Pozdrawiam z Katowic : Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuNečumím na to ale ze zajímavosti občas přepnu když si vzpomenu abych slyšel ten případný český dabing. Naprogramoval jsem si asi dvě minutu seriálu Naši před tím než jsem šel spat, když jsem podle EPG zjistil to, že dávali v noci po třetí hodině ráno. Nyní jsem si to ze zajímavosti pustil, opravdu to mělo český dabing ale je to děs a hrůza která se nedá absolutně poslouchat. |
risposta
![]() |
|
@pierrepetrmarianPLPozdrawiam z Moraw Katowice i polski Śląsk |
risposta
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuÚplně zbytečná stanice,program kterým se prezentují je podobný těm které jdou na českýchT TV stanicích.![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuzo zvedavosti som skúsil aj ja pozrieť včera síce len cez net ( nakoľko nie som v pokrytí 4 Cz multiplexu( a ani SK![]() |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuV Piešťanoch Joj Family v dvb-t nechytám. Vie niekto prečo? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuAsi proto, že je to stanice určená jenom pro ČR a vysílá na českým území a ne na Slovensku.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@KarnerKarner ak sa dá u vás v Piešťanoch chytiť 4 CZ multiplex tak by si mal mať Joj F , ak nie tak neostáva len sledovať cez internet .![]() |
Sk Jano
![]() |
|
@KarnerEvidentnĕ kvůli pacientům. Do lázní jezdíme, abychom zdraví získali, ne naopak ztratili... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuBývam v činžiaku, kde chytáme mnohé české programy priamo a niektoré, ako Prima Zoom, od istého providera cez MMDS prenos z blízkeho kopca. Čiže J |
Karner
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuPokračujem, lebo nedopatrením som odoslal neukončený príspevok. Čiže JOJ Family sa na Slovensku nevysiela? |
Karner
![]() |
|
@KarnerNie nevysiela |
Sk Jano
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuale ak si v pokrytí 4 CZ muxu tak by si mohol mať Joj F cez Dvb-T. |
Sk Jano
![]() |
|
RE: JOJ Family dvb-t na českém trhuna stupnici známek kvality 1-5 pro programy v DVB-T dávám Jojce int. 4- protože pozice 9 a 10 má už dávno osem a mňau![]() VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
@rispostaDziękuję za pozdrowienia.Dívám se česke a slovenske programy. Mam Skylink balíček Flexi 7. Nabídka je dobrá. Ptali se na polském fórum o JOJ Family, proto jsem napsal. Pozdravy na Morave : Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
![]() |
|
![]() |