![]() |
|
Naladění programu - DiseqCVlastním nový příjimač Amiko 8150 . Chtěl jsem naladit nově programy pře funkci Fastscan - a když jsem měl zapnuté Auto DiseqC , tak mi našlo jen družici Astra 1 , družici Astra 3 hlasí ,že nemůže najít.Při vypnutí auto DiseqC se mi naladí všechny programy Skylink. Kde muže být problém? |
Tondastan1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCA když zapojiš při ladění FastScan přijímač přímo na LNB pro Astru3, jsi zkoušel?Nejspíš ma přijímač v režimu Autodiseqc nastaven normálový transponder pro Astru3 s neaktuálními parametry. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCTaky jsem to včera zeregistroval,doted fungoval fast scan perfektně nějaky problém s tím bude no nic jdu laborovat...![]() |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCMam LNB monoblok IRDETO , myslel jsem , jestli není v něj něco vadného. |
Tondastan1
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCSpíš to bude INVERTO:), ale to je jedno. Kdyby byl problém v monobloku, nechodilo by ti to ani manuálním režimu nastavovaní Diseqc.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCa jaký mate satelitní příjimač. |
Tondastan1
![]() |
|
@ZDK1A jaký mate satelitní příjimač? |
Tondastan1
![]() |
|
@Tondastan1Tak asi Amiko 8150 majú, keď prispievajú do tohto vlákna. Ale možné je všeličo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCVlastně jo, zkusím se dnes ještě na to mrknout .Možná , že to bude už normalní. Předevčírem mi vše fungovalo OK . |
Tondastan1
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCJeště jeden dotaz - jaký maté nainstalovaný software? 2.3.65 EMU ? |
Tondastan1
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCZacalo to vcera. Problem s disecom aj s dalsim softami. Na monobloku kde 23 na B fast scan nejde. Len napriamo ide. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@satanDnes jsem to odpoledne znova zkoučel a už to auto DiseqC fungovalo zajimavá čím to mohlo být. S ničím jsem nehýbal , ani parabolou a už je to dobré. |
Tondastan1
![]() |
|
RE: Naladění programu - DiseqCJedine co ma napada je skylink.😀 |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
![]() |