![]() |
|
Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?Dobry den, shanim nejakou dobrou LED TV s uhloprickou kolem 40-42 palcu a cenou kolem cca 10-13tis. Podminkou je pekny obraz a bezproblemovy prijem pozemniho vysilani v norme DVB-T2 a novym kodekem H.265. Potrebuji jak se rika za malo penez hodne muziky - dobra koupe a nejaky pokud mozno novejsi model. Pokud je tu nejaky prodejce nebo nekdo kdo podobnou TV kupoval tak pisnete. Diky.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?tak jako ocasi uz se shorsily ale 😃 za ty penize se slusna televize koupit neda.a jeste k tomu s novou technologii. mozna bych vzal neco docasnyho ze znacek panasonik.philips.lg. šamšung nebrat to je šajze. 😃 tezko radit.za ty prachy. 😃 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
lancePošli mi své zkušenosti taky, chci si něco malého s UHD panelem koupit do pracovny a Panasonic upřednostňuji, díky.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Josef35Zadej si do Googla kouzelné slovíčko "kurvítko" a z té životnosti 5 (a více) let velmi rychle vystřízlivíš.Začátek vysílání DVB-T2HEVC už dnes začíná mít pořádnou sekyru. Vrať se na počátek přechodu z analogu na digitál a vzpomeň si, že jesenicko a zlínsko bylo až to poslední na řadě ![]() Takže, pokud bude DVB-T2HEVC totéž "kopírovat", tak se možná někdy v r. 2022 dočkáš i ty (i já) - pokud dožijem ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?Přechodový mux s CT HD se spustí během příštího roku s plošným pokrytím a Zlínská Tlustá hora (Kojál...) v tom taky "pojedou" takže kdo si dnes kupuje TV pro pozemní příjem, jeho dnešní rozumná úvaha je jasná bez ohledu na zdejší mudrování o životnosti TV nebo spouštění T2 v ČR - pokud dnes kupuješ TV a počítáš s pozemním příjmem, poříď si TV s T2 HEVC![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?42LF652V od LG, obraz třeba nastavit, návod se dá najít, zvuk jako doplněk obrazu ok. |
mirda11
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?Dobrá je i Samsung UE43KU6072![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?@kokun - ja to dobre vim, ze kurvitka existuji. Par veci se mi uz z nepochopitelnych duvodu, a hlavne malo pouzivanych veci pokazilo. Na ne ale pri koupi nepremyslim - bud a nebo.. Daji se ale vetsinou opravit. Jak pise lance a plne s nim souhlasim, kdo chce prijem pozemni TV, je lepsi koupit TV s HEVC H.265. Pripadne problemy jdou resit novym FW. Mati se se septoboxem naotravovala dost, protoze se nechtela rozloucit s tou puvodni TV na kterou byla zvykla a ktera se ji pokazila. Pokud ji ta nova vydrzi, nechci aby se za 5 let otravovala opet se septoboxem protoze vim ze by ji po peti letech nechtela dat pryc. Pockame mesic a uvidime![]() DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
Josef35"Pripadne problemy jdou resit novym FW" jak kde,jak u čeho,spíš zapomeň,výrobci potřebujou prodávat a ne se s.r.á.t se softy,za to jim nikdo nedá ani korunu,kdyby to šlo,ale ono to jen tak jednoduše najde,udělat z trabanta volhu,přes flashku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?Přesně tak, podpora musí v pokud možno co nejkratším čase skončit. Tak to má být |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?a co Hisense. jaky je na to nazor.prej je to Cina a vyrabi se v Plzni. dnes jsem to videl v kb a ta 4k vypada slusnej obraz lepsi nez lg a panasonik. 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Jakou LED TV s DVB-T2 a H.265?A čo tak Blaupunkt BLA 40 100 AMR z Kauflandu za 259 eur? Minusy: nemá HbbTV a nie je smart. Plusy: Má kodec H 265. Na pokusnom vysielaní z Kamzíka na 6. kanále zachytí TEST 1 (UHD) - iba zvuk. Test2 a TEST3 - STV 1 HD a STV2 HD vo formáte 1080 p / H265. Obraz lepší ako na STV 1,2 HD z verejnopravného muxu vo formáte 1080i / H264. Zachytí a naladí vysielanie Plustelky, stačí použiť dekódovací modul. Na identifikáciu signálu DVBT2 síce potrebuje asi 6 sekúnd, ale tuner DVBT je výrazne citlivejší ako na ARIVE 252, ktorá ma tiež DVBT2 ale len s H264 a tak TEST 1 načíta len ako rádio , ale TEST1 a TEST2 nenačíta vôbec. Kvalitné 7 dňové EPG s bezchybnou slovenčinou a češtinou s info, programovaním sledovania alebo nahrávania. Časovač vypnutia a zapnutia ako budík len cez pracovné dni, len cez víkendy, alebo cez celý týždeň. Počas posluchu rádia z DVBT alebo besedy, kde nie je potrebný obraz možnosť "zhasnuť" obrazovku. Jednoduchá editácia programov. Pri dolaďovaní programov setting nerozhádže ako napr. samsungy. Nenačítava programy viacnásobne programy Satelitný tuner zatiaľ nemám odskúšaný. Z multimédií som zatiaľ využil iba prezeranie fotiek.Možno som kolenovrt, ale hoci mám aj SAMSUNG smart s HbbTV, tieto funkci málo využívam. A či bude fungovať aj po spustení ostrého DVBT vysielania? Veľmi ma to netrápi. Nestal "majland" a do vypnutia DVBT 1 je ešte času dosť. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
opravaTEST 1 načíta len ako rádio , ale TEST2 a TEST3 nenačíta vôbec. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
zbrklý nákup TV DVB-T2/HEVCTo bude smutných a nasraných, až vám při OH pustí přechodně 4K a vaše lowendy budou v lepším případě cukat...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Josef35Ty si především nepleť "(nevhodné slovo) s pitralónem" (aneb "pojmy s dojmy") -- žádný "septobox" (jak tu neustále opakuješ), nýbrž " s e t t o p b o x " ![]() |
kokun
![]() |
|
@Josef35To (nevhodné slovo) je "ho*no"a settopbox (Set Top Box) má zkratku STB (jako "estébé") ![]() ![]() |
kokun
![]() |
|
státníbezpečnost |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@kokunSeptobox je vtipná přesmyčka, sám jsem si toho nevšiml, zřejmě přesně vystihuje vztah tazatelovy mátky ke všem těm různým krabičkám u televize... a žes to nepochopil, nevadí, hlavně se nerozčiluj..![]() |
lance
![]() |
|
@lanceTrochu se mýlíš. Septobox znamená, že je to sedmá krabička u televize, podobně jako je pentabox, sextobox, oktobox atd. To, co máš na mysli, se nazývá septikbox...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505septobox je krabička která překáží (septum = přepážka, např. nosní...), septik se liší od jímky oddělovací přepážkou uvnitř..![]() |
lance
![]() |
|
@lanceUznávám, ale septobox může znamenat také druh boxu, při kterém jsou soupeři oddĕleni přepážkou...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
zkušenost s UHD Panasonic 40DX603ESlíbil jsem tady info takže pár osobních postřehů - nejsem recenzent takže hrubě zaujatý pohled:Obrazově v rámci třídy (50Hz UHD za 14,5tis !!) OK. Dají se slušně nastavit barvy do přirozena celkem rychle (kinorežim, teplé2...), UHD ze satu paráda, HD programy OK, SD taky žádná vyložená katastrofa, takže na tu dnešní hrůzu všeobecně použitelná TV... ovšem prostě pořád 50HZ je 50HZ !!! Je to znát při mazání pohybu! To je nepřekročitelná fyzika. S vyhlazováním pohybu se ale pere velmi dobře a po správném nastavení necuká!!! Psalo se to už v recenzích, ale až tak dobře jsem to fakt nečekal (TV má PQI index pouze 800!), výsledek je nad očekávání této kategorie přirozený a nejsou moc často vidět rušivé projevy a artefakty ani na maximální nastavení IFC (jako u jiných televizí...) Největším problémem pro mě jsou pozorovací úhly, strašně brzo dochází k "vodnatění" a ztrátě barev a posunu do fialové v horiz a hlavně vertik. směru. Nemá otočný podstavec, z pevného pozorovacího místa to nemusí tak vadit, ale někde do dílny (Saxon) jedině posadit na otočnou barovou židli, nebo budeš muset telku furt šibovat po stole abys netrpěl tím zhoršeným barevným podáním ze stran, nedej bože si před TV lehnout (TV nelze nijak sklopit dolů nebo vyklopit nahoru - musí být středem ve výšce očí jinak je to strašně poznat). Upozorňuju že jsem v tomto postižen svojí plasmou.. :) Jinak slušný tmavý panel, málo odlesků a dobrá viditelnost za denního světla, dobrá černá a rovnoměrné podsvícení - to je zase určitě plus!! Zvuk žádný zázrak, plochý ale vyloženě neruší, jako doprovod obrazu celkem OK. Konektivita: nemá scart ani kompozitní vstup, jen 3xhdmi + komponent IN+ 2xUSB + opt audio out + sluchátka OUT. Dálk.ovladač, menu a možnosti nastavení klasika panasonic, jsem zvyklý a mně vyhovuje, přehledné uspořádání a rychlé reakce, rychlý proc. je znát, celkově se nedá srovnat se Samsungy nebo šíleným LG (můj osobní názor). Oper.systém Firefox - dobře hodnocený a vychvalovanýv (osobně nehodnotím), HBBTV OK, další smart funkce nehodnotím (prej OK...) - celkově podle mě moderní a uživatelsky přívětivý Panasonic... kdo chce UH za málo peněz (sežene se do 15tis), budiž, ale já bych si nic s 50Hz panelem už nepořídil nehodnám si při každém švenku kamery unavovat svoje staré oči marnými pokusy o zaostření mazanice.. |
lance
![]() |
|
zkušenost s UHD Panasonic 40DX603EFunguje i CAM SmartTV Cryptoworks + ICE bez problémů.Přepínání mezi UHD test. programy ze satu kolem 6s! (nemám srovnání s jinými UHD TV tak nevím jestli je to OK nebo ne, jinak je telka svižná..) Zvládá dobře max. vyhlazování i na UHD vč. HDR test2 (2160p/24)... |
lance
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |