![]() |
|
Nová karta místo IrdetoJak jsem se dočetl dnes , do pěti let budeme muset opět měnit karty.Před třemi týdny jsem poslal přímo na Skylink dotaz , zda se dá něco akového očekávat a tvrdili , že ne.Po tomto ubezpečení jsem si koupil nový satelitní příjimač. A už je to tady .Takže komu pak mam věřit.![]() |
Tondastan1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 15 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Nová karta místo IrdetoKolik zákazníků Skylinku zajímají fta kanály na A1? Devadesátá léta jsou nenávratně pryč. Jazykově vybavení volí jiné zdroje. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1no asi by ses divil.😀 presne tolik kolik zakazniku chodi ve ctvrtek do Kaufu. 😀 a kolik tisic zakazniku myslis ze jede jen pres serpo ? 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Svým způsobem máš s A1 recht ale blbě to prezentuješ. Taky jsem znal pár borců co Němce nepotřebovali a ani si nenechali k A3 dodat konvertor.Po těch eskapádách s geoblokacema oplakali, že nemaj LM aspoň na ZDF. Ty bláboly o jakykový vybavenosti mě nezajímaj. Když chci vidět nějakej sport co není k mání u skylinku pak hledám jinde a je mi fuk jak to komentují. Obrázek si udělám sám. A lovit po internetech nějaký streamy není můj styl. Nebaví mě to. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Nová karta místo Irdetolen any skylink s tymto uz neodradil zakaznikov tak ze s nimi skoncia, mne uz to niekedy pripada ko keby chcel ten skylink dohnat ku koncu |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
Vidím,že vážený pan Glisník odpovídá jen na některé dotazy, ale co, to nás už nepřekvapuje. Není férový.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
Na druhou stranuje třeba objektivnĕ uznat, že toto je diskusní fórum a ne tiskovka. Já si stejnĕ myslím, že se p. G. zapojil do zdejší diskuse proto, že se zhoršilo počasí a vybouchl mu víkendový program...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
nova karta misto irdetavazeni nic neni tak horke jak to nekteri prezentuji... |
venous
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
kristian1Je to sice pěkné co říkáš ale nějak jsem se jaksi stejně nic nedozvěděl. Tak se zeptám jinak. Když je Skylink k ničemu tak proč ty FTA němce nepřijímají ti nespokojenci pouze samostatně? Nebo je taková tragédie namířit anténu s jedním LNB pouze na 19,2E a serpo odpískat?Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Nová karta místo Irdetone to neni problem.ale v tom pripade by si musely poridit dvb-t a bez Slovaku. a oni si to porizovaly v dobe pred deseti lety a to byl pozemni signal problem.samo bez Slovaku.a nachytali je na ceske a slovenske programy navzdycky zdarma 😃 urcite si tu akci pamatujes 😃 |
kristian1
![]() |
|
@Kristian1Takže těm, co chtějí sledovat naše tv, případně tv ve svém jazyce bys poradil nc+? Nebo kvůli sportu Digi? Chci sledovat naše programy a sport mě moc nebere, případně mě nebere PL nebo LL. A samozřejmě chci co nejvíce programů v HD. Co tam máš teď? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
RE: Nová karta místo Irdetokristian1@ Akce "navždy zdarma" byla leda v myslích některých míň inteligentních jedinců, kteří neráčili zjistit, že co je svět světem, to se za všechno platí a zadarmo nic není ani v komančském ráji KLDR, natož v kapitalismu. A k těm Němcům jenom tolik, že na to de facto každej dlabe. Kdo je tak zapálenej sportovec, že musí vejrat na každý divadlo 2x 11 co se kde šustne, ten si dávno předplatil nějakou Digi, O2 apod. a koho sport zajímá do prvního placení, ten čumí na ČT4 ať tam běží co tam běží :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSno me to nerikej.ja vim ze to byl podvod.a vedel jsem to i tehdy.ale tem lidem to nevysvetlis. 😃 |
kristian1
![]() |
|
@zzza ktere to jsou ty kvalitni ceske HD mimo sportu. HBO ?ptal ses co bych doporucil.sousedovi digi.nebyla rec o ceskych.a to si musi kazdy rozhodnout sam podle toho co ho zajima. 😃 |
kristian1
![]() |
|
Výborné řešeníNekódovat vůbec. Co lidí, kteří se tím zabývají a určitě jich není málo a které platíme, by bylo bez práce.Je to džob a p. Glisnik toho při zakládání tohoto výnosného podniku využil. Kdyby jim všichni přestali platit, tak by to mohli zrušit, neměli by z čeho žít. Jenomže to u nás nehrozí. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákAž na to, že pan Glisník vůbec nemá vliv na to, zda se nějaká stanice rozhodne kódovat nebo bude FTA. Když chce nějaká stanice kódovat, byli by v M7 hloupí, aby toho nevyužili a nenabídli své služby, stejně jako každý jiný provider, který by byl na Astře. Koneckonců, někdo brání ostatním platformám, aby CZ + SK nabídku "brali" z Astry po připojení vlastních CAID?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@sateliťákTy děláš něco zadarmo ? To snad nemyslíš vážně :D. Poskytování televizního vysílání je služba jako každá jiná, tudíž poskytovatel očekává za svoje produkty peníze. Platí jednoduché pravidlo, ber za daných podmínek nebo nech být.Osobně jsem úplně klidný, vše mi jede v pohodě , přístroje nejsou skylink ready a nepředpokládám, že bych si v budoucnu neporadil s případnými změnami. A ať se klidně zavedou nové karty, stačí pozorně číst a přemýšlet a je jasné, že konec Irdeta hned tak nebude. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
žijeme v přepychuA tak jsme si na to rychle zvykli, že si to těžko bez něj dovedeme představit. Ale to je tak se vším - mobily, auta, letadla, stejně to jednou blbě skončí. Dříve se bez toho žilo v pohodě, nikomu to nechybělo.A dnes? Stačí vypnout na půl dne elektřinu a je svět vzhůru nohama. Krámy zavřou, protože ručně ovládat pokladnu nelze, nenatankuje benzin a mnoho jiných věcí. Ach jo. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@Tondastan1Ono sa dá kúpiť aj Skylink Ready modul a prijímač s CI+ slotom. O 5 rokov vymeníš iba modul, ak to do 5 rokov bedňa prežije ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |