![]() |
|
DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Funguje Vám DigiGo SK v Androide? Mne píše chybu "Stream je dočasne nedostupný". Od Digi SK som dostal odpoveď, že je nejaký technický problém u nich.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Podobný problém malo minulý týždeň Mágio GO. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Ano, potvrzdujem, robilo to aj mne, co som pred par dnami skusal TV stick.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=A už Vám funguje, lebo mne ešte stále nieT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Bohuzial, neviem to teraz skusit, stick mam na chate.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Ináč Digi som nemal nikdy, ani nebudem mať asi, DigiGo som predplatil zatiaľ na 3 mesiac kvôli PL ale už druhý týždeň to neviem pozerať a veľmi ich to netankuje, poslali mi mail, že je technický problém a odvtedy mi neodpovedajú ani na mail, na nič.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Volal som kolegovi, nech to teraz odskusa. Taktiez mu to nejde... Cela tato sluzba stoji za jeden velky prd.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: DigiGo SK - =Stream dočasne nedostupný=Udajne uz to ma fungovat, treba odinstalovat a znova nainstalovat aplikaciu. Vie to niekto odskusat na TV sticku ? Ja ho momentalne nemam pri sebe.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
![]() |