Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink 12.363 V (CT HD)

Ahoj,

pred ca. tydnem jsem se daval prispevek ohledne problemu
s prijmem z 12.363 V.

U baliku CT HD se objevi hlaska "Sluzby CI nelze zobrazit - konrolni modul funguje spravne", bohuzel nejde ani volny TV NOE - jako by vypadl cely transponder. Ovsem kdyz vysunu cely modul, tak se TV Noe rozbehne, pokud modul vratim zpet, u Noe "zcerna obrazovka" u CT HD vyse uvedena hlaska.
U programu CT HD se v guide normalne zobrazuji jednotlive porady, takze i tady by program mel byt naladen spravne (?).

Vsechny ostatni programy ze Skylinku (volne + predplacene vc. treba Nova HD nebo CT SD) bezi normalne.

Zkousel jsem programy smazat a znovu nainstalovat - nepomohlo

Televize Samsung UE46F7000 (r.v. tusim 2013) + modul MASCOM "Skylink ready" - bezelo ca. 2,5 roku bez problemu.

Na zaklade Vasich komentaru, ze zrejme odesel modul jsem poridil novy Smit - bohuzel situace se nezmenila - ani s novym modulem to nebezi - kde je pricina? Me uz nic nenapada....

Diky

Yapm

yapm
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink 12.363 V (CT HD)

SirMax, tak tomu moc neverim, ze by zustala CT na TP 12363/V DVB-S2 pokud ma v planu rozjet i CT24 a CT D /ART v HD verzi v listopadu. Není tam místo a nebylo by ho tam ani po pripadnem vypnuti CTcek v SD MPEG-4 pro Volnou telku. Pokud by ale precijenom měli programy dal zustat na puvodnim TP, tak jedine za predpokladu, ze by se presunuli programy STV1, STV2 popřípadě programy Barrandov v HD na jiny TP a to například na TP 11836/H DVB-S po SD verzích programu STV, Barrandova, Markiza atd. za predpokladu, ze jej Towercom opet bude využívat a preklopi se do DVB-S2.

HYPER
Registrace: 11/2010

Z vyse uvedenych tipu jsem zkusil jeste opet nove zadat transponder a znovu naladit - nalazeno ale nefunguje...Tak nejak uz tusim, ze vyreseni problemu je mimo moje moznosti. V listopadu jedu do CZ, kde muzu v rodinnem kruhu otestovat moje dva moduly, pripadny si vzit jejich - obavam se ale, ze to asi nebude reseni. Tak doufam, ze se v listopadu bude muset opet preladit a ze se tim muj problem vyresni - jinak kdyby vas jeste neco napadlo, tak dejte vedet...hezky vecer

yapm

@yapm

Jestli nejsi "doma", zadej na internetu: on-line-televize.cz
Ahoj Teryk

Teryk
Registrace: 10/2010

@Teryk - ??? viz vyse - az na balik CT HD (STV HD az tak neresim, o nejakym "Barrandovu" ani nemluvim)mi vse jde... co me trapi je CT v HD...

yapm

Jeste muzes zkusit udelat tovarni nastaveni, pripadne aktualizovat FW v TV. Ale na to pozor.

Hypnos
Registrace: 3/2009

tak update po par dnech patrani:
- helpdesk Skylink me jednou vetou presunul na helpdesk Samsung
- helpdesk Samsung poradil reset TV - ten proveden ale nic se nezmenilo - pri znovunalazovani jsem zjistil, ze stejna chyba se objevila i na TP 12.363 / 11.934 a 12.109 - jsou to programy, ktere ani nesleduju, proto jsem na to ani neprisel...
Pres hotline Samsung mam zitra domluvenou vzdalenou podporu (analyza TV pres interne), tak jsem zvedav...
Jinak pro uplnost dodavam, ze TV jsem si koupil v Nemecku a uplne znaceni je UE46F7090SLXHG...

yapm
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra