![]() |
|
nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabití?Koupil jsem v Polsku kartu NC + plus, z ČR odeslal SMS pro aktivaci, (zpět přišlo číslo účtu) a za chvilku to chodilo. Blíží se konec, tak to chci prodloužit a tak se ptám, jak zaplatit do Polska, aniž by to stálo ranec navíc? Možná jsem hledal špatně, ale zatím nenašel...![]() |
sam99xx
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@sam99xxMáš 2 možnosti, buď kontaktuj prodejce a domluv se s ním pokud to jde, nebo si kup novou předplacenou kartu. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...Nenapsal jsi kde si jí kupoval ale jestli třeba ze satsklepu nebo cardsplitteru tak není nejmenší problém s dobitím něco málo navíc tě to stát asi bude. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabití?Kupoval jsem v kamenném obchodě RTV Euro. |
sam99xx
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...jo to by me taky zajimalo jak zaplatit do ciziny za levno ? ted sem platil do nemecka ze sporitelny za 220kc a to je fakt hodne ! 😀 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
kristian1pay pal pokud ho příjemce má |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...no prijemce ano.ale ja ne.jinak to je jasny to je pohoda. 😀 |
kristian1
![]() |
|
@sam99xxA co máš ?nC+ MIX nebo Smart HD+ ? Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
to je ale krávovinaPaypal určitě není nejlevnější, stačí se vždy kouknout na přepočet kurzu. Spíš nejdražší pro plátce i pro obchodníka.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
easychangePro zahraniční převody používám easychange, je to rychlé a výhodné. Doporučuji. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
nc+ smart hd--jak zaplatit za nabitinejjednodusi je kdyz si zajede do Polska ana jake koliv satelitni prodejne provede platbu na kartu ....jatak platim uz pet roku bez jakych koliv problemu.. |
venous
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...hele tak ted jsem mluvil s bankerem.a rikal.ze ty platby do zahranici nejsou levny.a kazda banka to ma jinak.a tech mych 220 ve sporitelne je jeste levnych.jakmile se jedna o platbu valuty tak i v ramci republiky je to drahy.a ze si to chce najit nejvhodnejsi platbu na google.takze asi tak. 😀 |
kristian1
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...SEPA platba nebo platební kartou to nejde zaplatit? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...Je třeba si vybrat lepší banku. Spořitelna to tedy určitě není. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@bretahPřesně tak. 220Kč za platbu do Polska, to je lichva! Nechápu lidi, kteří jim to platí, stejně tak za jiné služby, které jsou v jiných bankách grátis nebo o mnoho levnější. Asi ti lidé neví co s prachama. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...A co mbank na sepo... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
PlatbaStáhni si aplikaci Transfer Wise.Dobra na převody peněz po celým světě..LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabit...transfer pouzivam uz nejaky cas banka sa moze schovat ohladom prevodu.![]() |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: nc+ plus bez umowy - jak zaplatit za nabití?Zvolil jsem to nejjednodušší řešení, do Zgorzelce to mám jen nějakých 120 km a tak jsem vyrazil na nákupy a na poště u tržnice zaplatil i nc+. |
sam99xx
![]() |
|
![]() |