![]() |
|
HD BOX 9105+Dobrý den mám setobox HD BOX 9105+ dnes jsem ho pustil se stanby režimu on jel asi 3 minuty.začal kostečkovat a dělat čáry šedé na obrazovce a atd.A už nejede obraz píše mě to na volných programů chyba programu.Signál mám silný nevím co se s ním stalo s tím setoboxem asi se zbláznil.Můžete mi poradit co mám dělat už jsem nahrál do něho nový soft a nepomohlo. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
TV Barrandov bude exkluzivněTV Barrandov bude exkluzivně přenášet projev prezidenta v OSN,dnes před půlnoci....![]() |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
@ferencikMožná je to zdroj,podívej se na kondíky,mě něco podobného udělal HD Box 7110 a šel do Sapra na opravu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: HD BOX 9105+Možná by jsi mohl zkusit přehrát fw. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: HD BOX 9105+psal že firmvér nahrával , tzn pokud bylo i provedeno továrko tak to vypadá na vyhřáté kondíky.Jak dlouho je v provozu ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
HD BOX 9105+Ted jsem ho zapl a chvíli jel asi 10 sekund a zase píše chyba programu na volných programech.Tovární nastavení jsem neudělal.jen jsem přehrál nový soft,a to mi nepomohlo. |
ferencik
![]() |
|
Továrkose teda doporučuje po každém přehrání FW u tohoto přístroje.A třeba i nejbližší Mcas,ale tady to asi bude jiný problém.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HD BOX 9105+z koľkých družíc prijímaš signál ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: HD BOX 9105+Mám příjmač cca3 roky a bez problému + další 4 příjmače ok! avšak u jednoho jsem řešil asi podobný problém - nešlo naladit další frekv. a při zapnutí jak na volných i kod. psalo chyba programu. Vše zkoušene - tov. nastavení, origo soft. až po novej, nové seřazení přes USB atd. Vypadá to na zdroj, kondíky nebo procesor. Nějakej návod je na ab-forum, sundal jsem procesor poté dál zpět, 2 minuty vše v pohodě a pak opět KO. Šel do šrotu. Při dnešních cenách uvažuj o koupi nového boxu.FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
HD BOX 9105+Byl jsem s ním v Tišnově v obchodě a stejně mě s tím nepomohly,ty samé chyby se tam objevovali jako u mě doma.Zítra ho posílám na opravu do sapro vypadá to na vadný tuner protože to nestahovalo ani nové programy a rádia tam taky nešla. |
ferencik
![]() |
|
@ferencikTo proto,že tam byly samé ženy,ty to většinou nezvládají![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
HD BOX 9105+Měl jsem asi 40 satelitů v paměti vše mám na flešce jako zálohu i softy a signál jsem přijímal asi tak z 15 družic,mám parabolu 150Cm a to už je sakra hrnec velký. |
ferencik
![]() |
|
HD BOX 9105+Byl tam kámoš Slanina z manželkou a ten satelitům rozumí dobře. |
ferencik
![]() |
|
![]() |