Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD BOX 9105+

Dobrý den mám setobox HD BOX 9105+ dnes jsem ho pustil se stanby režimu on jel asi 3 minuty.začal kostečkovat a dělat čáry šedé na obrazovce a atd.A už nejede obraz píše mě to na volných programů chyba programu.Signál mám silný nevím co se s ním stalo s tím setoboxem asi se zbláznil.Můžete mi poradit co mám dělat už jsem nahrál do něho nový soft a nepomohlo.

ferencik
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

TV Barrandov bude exkluzivně

TV Barrandov bude exkluzivně přenášet projev prezidenta v OSN,dnes před půlnoci.... R^

tons
Registrace: 4/2008

@ferencik

Možná je to zdroj,podívej se na kondíky,mě něco podobného udělal HD Box 7110 a šel do Sapra na opravu.

jjery
Registrace: 12/2012

RE: HD BOX 9105+

Možná by jsi mohl zkusit přehrát fw.

jjery
Registrace: 12/2012

psal že firmvér nahrával , tzn pokud bylo i provedeno továrko tak to vypadá na vyhřáté kondíky.
Jak dlouho je v provozu ?

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

HD BOX 9105+

Ted jsem ho zapl a chvíli jel asi 10 sekund a zase píše chyba programu na volných programech.Tovární nastavení jsem neudělal.jen jsem přehrál nový soft,a to mi nepomohlo.

ferencik

Továrko

se teda doporučuje po každém přehrání FW u tohoto přístroje.A třeba i nejbližší Mcas,ale tady to asi bude jiný problém. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

z koľkých družíc prijímaš signál ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Mám příjmač cca3 roky a bez problému + další 4 příjmače ok! avšak u jednoho jsem řešil asi podobný problém - nešlo naladit další frekv. a při zapnutí jak na volných i kod. psalo chyba programu. Vše zkoušene - tov. nastavení, origo soft. až po novej, nové seřazení přes USB atd. Vypadá to na zdroj, kondíky nebo procesor. Nějakej návod je na ab-forum, sundal jsem procesor poté dál zpět, 2 minuty vše v pohodě a pak opět KO. Šel do šrotu. Při dnešních cenách uvažuj o koupi nového boxu.

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010

HD BOX 9105+

Byl jsem s ním v Tišnově v obchodě a stejně mě s tím nepomohly,ty samé chyby se tam objevovali jako u mě doma.Zítra ho posílám na opravu do sapro vypadá to na vadný tuner protože to nestahovalo ani nové programy a rádia tam taky nešla.

ferencik

@ferencik

To proto,že tam byly samé ženy,ty to většinou nezvládají :(( :((

korkoran
Registrace: 10/2006

HD BOX 9105+

Měl jsem asi 40 satelitů v paměti vše mám na flešce jako zálohu i softy a signál jsem přijímal asi tak z 15 družic,mám parabolu 150Cm a to už je sakra hrnec velký.

ferencik

HD BOX 9105+

Byl tam kámoš Slanina z manželkou a ten satelitům rozumí dobře.

ferencik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra