![]() |
|
Flix na 4 TVDobrý deň, rád by som si vymenil skúsenosti. Stratil sa mi článok kde sme hovorili o Flix TV a pripojenie na 4Tv. V minulosti som rodine inštaloval 2 x Multiroom, tí dvaja najstarší 85 a 84 roční už prešli na DVBT, žiaľ vypli im Šláger a vypnú Markízy. Je treba to riešiť a druhý Multiroom tiež, keďže tam ide iba pár kanálov. Aké sú náklady a aké zariadenie sa používa na Flix 4 TV ? |
Izol
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 158 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
Izol2x montáž za kačku+2x navíc přijímač2x na dvě místa Při této instalaci dostáváte instalační sadu za 1 Kč (v ceně instalace není LNB Twin, který je potřebný pro příjem 2 TV). Je zapotřebí zakoupit 2. FLIX box v ceně 2690 Kč (v případě dalších TV je vždy zapotřebí zakoupit další box). Dopojení 2. TV není účtováno jako nadstandardní instalace. FLIX karta pro 2 TV stojí 99 Kč/měsíčně - v případě možnosti jsme schopni službu zajistit i bez tohoto měsíčního poplatku. Podmínkou pro využití této služby je stejně jako výše závazek na 2 roky. V případě náročnější instalace, instalace na střeše může být účtován příplatek za nadstandardní práce. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Veľká vďaka za serióznu odpoveďPierrepetr, veľká vďaka za serióznu odpoveď. Na slovenské pomery to vyzerá až neuveriteľne výhodne ! Ak viete a ak sa dá, ešte mi odpovedzte, aký je časovo predpoklad príchodu Flix TV na Slovensko ? Na internete som našiel, že povolenie má Flix už od roku 2015 ! V inej diskusii tu na Parabole odzneli na adresu Flix TV kritické hlasy, je tam naozaj nejaké skryté riziko ako výkon družice, sú tam skryté poplatky, alebo je to len závisť a či strach z novej služby ? |
Izol
![]() |
|
@Izolnahlásiť svoj vlastný príspevok nemôžeš - načo by si bonzoval sám seba. Neviem, či by som čakal na FLIX na Slovensku, pokiaľ vezmeš 4x Cryptobox 650 HD po 70 EUR (celkovo 280,- EUR), zoženieš si ICE kartu (cca 40,- EUR v bazári), kúpiš switch s 5 zásuvkami za asi 10 EUR a toto všetko navzájom prepojíš, pôjdu Ti na 1 kartu SKYLINK 4 prijímače. Obdobnú možnosť máš aj s kartou FREESAT ICE (IRDETO). Pri SKYLINKU by si tak platil 2,6 EUR/mes. Pri Freesat cca 12, ale s platenou ponukou. Čiže úvodná investícia cca 330,- EUR, t.j. cca 8500,- CZK, ale mesačná platba cca 65 CZK namiesto min. 199x2 za dve zmluvy, takže 400,- CZK ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
Dzordzo, ďakujem a aj som v rozpakoch...Dzordzo, nemám prax v takýchto diskusiách a stále nerozumiem, prečo sa má hlásiť niekoho príspevok a prečo ?A to sa bonzovalo kedysi dávno za socíka na vojne a pod. Takže na pochop takýchto vecí som dnes už asi naozaj starý. Čo sa týka Vašej rady na prepojenie prijímačov medzi sebou cez kartu ICE, to by sa dalo, veď karty sú až dve, jedna skončila a druhá je platená cez SIPO. Síce by tam bola motanica sériových káblov, to mám naštudované, to by nebol problém. Problém vidím v tom, čo dennodenne čítam o problémoch Skylinku a v čom sa už nevyznám, ako to môže Skylink ďalej zvládnuť, keď jedni ľudia už v totálnej menšine platia zvýšené poplatky za servis a iní vo väčšine to pozerajú za pár eur cez zahraničný internet. V našej širokej rodine sme mali 30 kariet, teraz je už aktívnych posledných 5 ! A keď im mám poradiť, musím sa v tom zorientovať presne najprv ja sám. A preto Vám ďakujem, že ste sa nebáli mi poradiť, lebo tu sa ľudia boja napísať svoj odborný názor ? |
Izol
![]() |
|
izolprečo by mal niekto strach tu niečo písať keď sám píšeš, bonzovalo sa za socíku. (síce to sem nepatrí ale nemáš pravdu, bohužiaľ...)so skylinkom majú problém a najviac dávajú o tom vedieť najmä tí, ktorí nikdy nič neplatili. Ale výber máš veľký - Digi, Magio, antik, flix, freesat. To za socíku naozaj nebolo. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Izolco se týká signálu za zhoršených podmínek,ještě nevím,měsíc nepršelo a jede to stále OK |
pierrepetr
![]() |
|
Dagy, pierrepetrDagy, bonzovanie za socíka bolo na niekoho viečo nahlásiť a mať z toho potom výhodu, to ale nerozumiem, čo tým myslíte, lebo ja som na to ani nepomyslel.Než som sa odvážil tu napísať, prečítal som si tu množstvo diskusií a mám dojem, akoby tu boli niektorí šikanovaní za slušný názor a potm sa boja vôbec reagovať a iní si dovoľujú až príliš, len neverím a aj vidím, že to hlásenie vrchnosti, čo som dotera nerozumel, nič nerieši. Čo sa výberu týka, nemôžem súhlasiť, lebo v našej rodine po skúsenostiach s modrým plynom a pod, sme sa dohodli, že nikto nesmie podpisovať bez odsúhlasenia domácej rady žiadne zmluvy.Skylink má bezpochyby tú najväčšiu výhodu, že ako jediný je prakticky bez fyzickej zmluvy. Čo ale bude ak sa pominie ? Veď za doterajšieho stavu je to už takmer isté. Pierrepeter, môžete uviesť veľkosť antény ? |
Izol
![]() |
|
Izoljasně,můžeš mě tykat,dávají 85tku a já mám na motoru taky 85tku,někdo tady psal,že má výpadky na 190tku,neuvěřitelné |
pierrepetr
![]() |
|
Izolz nudy si přečtihttps://www.parabola.cz/forum/topic-90113/ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr, vďakaVeľká vďaka za serióznu odpoveď i za ponuku na tykanie, skúsim sa to naučiť. Je zvykom tykať aj iným bez toho, aby sa to vopred dohodlo ?Tiež Ti ďakujem za odkaz, začal som to čítať, lenže po prvej strane mám z toho zmätok, píšu tam negatívne o krachu, zmluvných pokutách 50 000 a tiež o akejsi maďarskej firme ?, ale zasa rozumne píše ten, kto vraví, že riziko je malé, skúsim si to naštudovať podrobne zajtra a ozvem sa. |
Izol
![]() |
|
Izolna netu tykej všem a máš pokoj,tady se většinou všude jen fluše a zpochybňuje ,na to si zvykneš a taky do všeho kafrají neználci a každej,kdo má do p.r.d.e.l.e. díru,musíš se orientovat a vybírat v tom hnoji,co potřebuješ |
pierrepetr
![]() |
|
izolo krachu skylinku sa tu píše odvtedy čo to domáci borci predali M7.Najprv ich mal zničiť freesat, potom antik, teraz digi a flix. Neviem odkiaľ máš informácie o tom že podľa tvojho príspevku snáď skrachujú do konca tohto mesiaca. U mňa v okolí je to presne naopak, začali platiť aj tí čo mali heknuté karty "navždy všetko". Keď to raz nastane, budeme riešiť. Dovtedy robiť paniku je rovnaký nezmysel ako prudká výmena TV a prijímačov za DVB-T2. Nech sa ti darí vybrať lepšie riešenie ako krachujúci skylink. Ja mám napríklad plnú knižnicu neprečítaných kníh. |
Dagy2
![]() |
|
izolešte dve poznámky:A/ flix si môžeš kúpiť ako predplatenú kartu, takže asi ani by si nemusel čakať až bude dostupná v SK - ak neposielajú kartu na SK, určite sa dá kúpiť ľahko na adresu v ČR. Fungovať bude snáď úplne vo všetkom keďže je to Conax nepárovaná. B/ ešte by ma zaujímalo prečo z 30 kariet v rodine máte už len 5 aktívnych. Predpokladám, že kvôli tomu, že treba platiť serpo za 2EUR. flix stojí 11EUR/mes ![]() |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2kde to stojí 2 éčka????? |
pierrepetr
![]() |
|
Dagy2flix v základu sporty |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Flix na 4 TVMoha rada patabola 85cm25€ quaf konvertor20€ roiter 15€ od nich box s kartou1ls a j tomu dokupit 3xamoko impulse wifi a mas to na 4tv |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Flix na 4 TV?alp by to byt na sk v oktobti este upresnim |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
@Izolnikoho hlásiť nemusíš, keď nechceš. Nahlasuje sa, ak niekto príspevkom poruší pravidlá...Pokiaľ umiestniš switch vhodne, nebudeš mať žiadnu motanicu. Daj ho pod strechu čo najbližšie k parabole (je potrebná zásuvka na 220V) a LAN potiahneš popri koaxe ku všetkým prístrojom. Potom už len určiť, ktorý bude plniť úlohu servera a dať do neho kartu. Ostatné nastaviť ako klient a hotovo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Flix na 4 TVJednoznacne Flix predplacenku a k tomu Arivu nebo HDBox a jsi v klidu.![]() |
buchtik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
Ďakujem všetkým za super diskusiu a rady.Ďakujem Vám za to, že ste ochotní diskutovať a omluvam sa, že nemôžem byť dlho pri monitore, lebo hlava by chcela, ale oči robia problém a musím meniť okuliare.Som veľmi potešený množstvom rád až tak, že to musím teraz dôsledne analyzovať a premyslieť, či to riešenie je dzordzo, alebo dagy. Dagy pýtaš sa, prečo máme v rodine z 30 už iba 5 kariet aktívnych, viem to vysvetliť dopodrobna, len sa teraz k počítaču viem dostať sporadicky, tak sa ozvem akonáhle sa dá. |
Izol
![]() |
|
Dzordzo, koľko m max komunikačný kábel ?Dzordzo, aká je maximálna dĺžka komunikačného kábla, zvláda to cca 30 m ? |
Izol
![]() |
|
RE: Flix na 4 TVLAN kabel do 100m v pohodě![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Lancemu ďakujem, odpoveď dagy.Dagy, s tými 30 kartami je to nasledovne. Keď pred pár rokmi začal poplatok za servis, pre tých mladších to bol podnet na zmenu, akúsi rebeliu buď k UPc, alebo si dali káblovku a čo je najhoršie, bojím sa to aj písať, mnohí platia pár eur cez internet a pozerajú a pritom kartu predali,podrobnosti nikdy neprezradili, lebo že to nie je pre starších. po zvýšení z 1,20 na 2 eurá sa nazlostili ďalší a tí starší prešli kde sa dalo na DVB _T. Po zvýšení na 2,60 eur došlo k prechodu v poslednom čase na DigiNova, tí, hlavne fandovia ktorí chceli anglickú ligu, lebo to vraj cez internet nefunguje. Inak vždy keď som sa pýtal, prečo to nie je pre starších cez internet, že im to vypadáva a pod. Osobne mám pocit, že sa aj boja presne povedať ako to vlastne majú. Teraz v poslednej dobe je nervozita u mladých na internete a u starších kvôli vypínaniu DVBT, našťastie zatiaľ nikto nemá prijímač Skyready. Môj osobný názor je, že by sa malo čo najskôr zrušiť sledovanie Skylinku cez internet, aby sa to už celé ukľudnilo. |
Izol
![]() |
|
RE: Flix na 4 TVSdílení se zbytečně přeceňuje, to si nikdo závislej na příjmu TV nepořídí jako hlavní a jediný. Spadne net nebo se to rusákům potento a zůstane akorát ČT24 a věštírny s pánbíčkářema a pár hudebních programů.A že se někdo nazlobil, že má platit za službu, to je teda fakt úsměvný. Ti lidi snad žijou někde v komunismu nebo kde. Možná sami dělají zadarmo a chcou to i po ostatních, kam ten svět spěje... Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaS súhlasSúhlasím a presne to treba dať do riadneho stavu, lebo inak sa tu všetko zamotá. V roku 90 som kupoval cez známeho v zahr. obchode súpravu Maspro, čo sa potom predávala v Tuzexe a nechcem ani pomyslieť, koľko som zaplatil, lebo to bol vtedy zázrak vidieť tie programy z Astry. A potom tie obrovské peniaze za prvé karty CZ a SK, nehovoriac o Multichoice a ďalej. U Skylink je problém v tom, že sa stali neprehľadní a nedôveryhodní za to, ako postavili proti sebe zákazníkov. Jedni pozerajú načierno všetko za nič a iní platia veľa za to, čo nepozerajú. A hrozné je, že nikto nevie ako sa veci majú, neviem či pán riaditeľ Skylink je ozajstný kto na Parabole odpovedá, ale istotne nie, veď inak by veci ihneď vysvetlil. |
Izol
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |