Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Flix na 4 TV

Dobrý deň, rád by som si vymenil skúsenosti. Stratil sa mi článok kde sme hovorili o Flix TV a pripojenie na 4Tv. V minulosti som rodine inštaloval 2 x Multiroom, tí dvaja najstarší 85 a 84 roční už prešli na DVBT, žiaľ vypli im Šláger a vypnú Markízy. Je treba to riešiť a druhý Multiroom tiež, keďže tam ide iba pár kanálov. Aké sú náklady a aké zariadenie sa používa na Flix 4 TV ?

Izol
Registrace: 9/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

izol

odpovedal si presne ako som očakával.
Z týchto divákov M7 nemal ani korunu ani éčko, takže je to úplne jedno že odišli.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy

Dagy,tomu nerozumiem, že je to úplne jedno. Ak nespokojní klienti odchádzajú, iní neplatia a pozerajú, tak ten zostatok to neudrží aj keď na pohľad nutným zvyšovaním ceny. Žiadny riadny obchodník nemôže nereagovať, ak mu niekto kradne tovar a nereaguje tak, že vyženie čestných zákazníkov vyššou cenou a oni musia zaplatiť ukradnutý tovar !

Izol

RE: Flix na 4 TV

V každým podnikání musíš čítat se ztrátama, třeba obchoďáky dobře ví, že sem tam něco zmizí a hodí to do ztratnýho. U připojení k netu je taky běžný, že si ho nasdílí dva sousedi. U toho satelitu je pak ale hlavně otázkou, jestli by ti sdíleči vůbec kdy začali platit oficiálně (pokud by možnost sdílení padla). Osobně si myslím, že ne.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

to je spíš takový hraní,asi nejde o koukání

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Asi tak nějak.

PoldaS

PoldaS, pierrepetr

Robil som okolo ekonomiky a vývozu, preto robím závery z faktov, ktoré mám k dispozícii. Straty sú oficiálny ekonomický nástroj a ten a iné jasne určujú, čo sa vo firme deje. Ak vychádzam z dlhodobých faktov, je to pre nových majiteľov Skylink zlé. Keby to bolo iba mäsiarstvo, už je zatvorené. Tu ide o telekomunikácie s dlhodobou formou investície a pre nich našťastie prepojenie na špekulatívny kapitál atď. Teraz som si uvedomil, môže sa tu o tom písať keď je to o Flix, alebo sa musí urobiť nová diskusia?

Izol

@Izol

Můžeš klidnĕ tady. Ať je téma jakékoli, stejnĕ to vždy skončí proklínáním nebo adorováním Skylinku. Mimochodem, tohle není Tvůj první nick, nicht wahr? :)))

rs505
Registrace: 11/2009

Izol@ Ekonomická ztráta vyčíslená firmou nikdy neodráží skutečnost. Je to asi stejný jako když nějaký autorský organizace řeknou u soudu, že jim sdíleč muziky způsobil škodu a tu vyčíslí podle domněnky, že každej kdo to stahuje by to jinak koupil. V reálu je to samozřejmě pitomost, protože by to koupil jenom zlomek lidí. To stejný je u Skylinku a na těchto lidech prostě podnikání nestojí a ani s nima nepadá.

PoldaS

rs505, PoldaS

rs505 vďaka, nick mi nastavili deti.
PoldaS,píšeš akože rozumne, problém je,že riešime firmu a jej podnikanie,tam platia ekonomické zákony. Autorská organizácia nie je klasická firma. A aj sa už omluvam, lebo asi sa len točíme dokola. Zrejme má pravdu rs505, ľudia tu buď na Skylink nadávajú, alebo ho slepo oslavujú, zvláštne je, že nikto nechce o Skylinku diskutovať normálne.

Izol

Izol

co chceš řešit??,ber,nebo nech bejt,pivo u pumpy taky stojí 35kč a přece se točí

pierrepetr

pierrepetr píšem niečo zle ?

Možno nerozumiem, alebo niečo píšem zle ?
Prečo sa tu nemôže diskutovať a čo mám brať, veď ja nič neriešim.
Pravda v ČR som už dávno nebol, tak naozaj u Vás už máte na pumpách točené pivo za 35 Kč, alebo to je myslené ako vtip ?

Izol

Izol

v plechu určitě

pierrepetr

Izol

diskutovat můžeme o čemkoliv v rámci pravidel,jenže na toto téma je to jen nadávání,jako před 1.dubnem každoročně

pierrepetr

pierrepetr syn mi dal správu už je hore

Urobil som novú diskusiu, mám vážnu správu o skylinku.

Izol

Izol

napiš to do redakce,pokud je to závažné,tady radši trošku zvolni,nebo budeš brzo Izol (ován)

pierrepetr

A Izola....izolovat.

Taky zavřít!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Pierrepetr

Pierrepetr tomu už naozaj nerozumiem, prečo a za čo ma izolujú, koho som urazil ?

Izol

Izol

no uvidíš a nikdo ti neřekne proč,tak pokračuj,já jsem tě varoval,dělej jak myslíš

pierrepetr

Izol

no vidíš a teď se můžeš ptát,za co?soudruzi,za co??

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra