Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

LG - hláška není naprogramováno

Ahojte, ještě ráno jsem se koukal před odchodem do práce na tv, přijdu večer a uvítá mě, že není naprogramovaný žádný program. Přitom nikdo se už na tv nedíval. Je fakt, že je tu špatné počasí, je to možné, že by to bylo kvůli tomu? Když chci ladit kanály automaticky, nenabídne mi to žádnou možnost ladění :(

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG - hláška není naprogramováno

To bude chtit tovarni nastaveni a hezky znovu

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

Měl jste pravdum, bohužel pomohlo továrko :( Jakto, že to tak z ničeho nic udělalo? :(

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

LG - hláška není naprogramováno

Nedošlo náhodou k přepnutí video vstupu na TV? Tlačítko INPUT nebo podobné a vybrat správný zdroj signálu.

pepa12
Registrace: 6/2007

@Lolem123

Něco podobného se mi stalo.Podle jedněch hodin,co nemají záložní baterku,jsem poznal,že došlo k výpadku proudu a sat Tv se vynulovala.A mimo tuto mísu,dříve se mi občas v noci mezi 3-4 hodinou sama zapínala,od doby co má svůj sat,je klid.To může dělat noční nabíhání zdrojů v el.síti

korkoran
Registrace: 10/2006

Mohlo by pomôcť zaktualizovať softvér. LG takto občas blbnú že vymažú kanály a do ladenia nepustia a reštartujú sa.

46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652

Freedox
Registrace: 8/2007

Je to vlastnost vsech LG TV.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Ano ano paskvil a nedodělek se dnes nazývá vlastností. Life´s gúúúúúT. Se šamšunkem jšou to šunti. :(

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@Lolem123

Kanálová mapa se dá zálohovat na USB a v případě nějakého poškození jen zpátky nahrajete. A nemusíte vše znova ladit, případně řadit.

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra