Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

4+5°W na jednu parabolu

Nějak se mi nedaří naladit FTA programy z těchto dvou pozic na 80 parabolu, přitom asi před půl rokem to šlo. Pro příjem používám Amiko 8260+ se settingem na 27,5°W. Naladí to hafo kódovaných frantíků, ale FTA pouze ZIK, BFM Bussines, M6 Boutiq, D!CI TV a TP 11.389H s Trofey. Jinak nic, ani při laděni naslepo. Při ručním zadání parametrů také nic, ani sílu signálu. Podobný problém mi přijímač dělal na 24,5°W, kde nenaladil vůbec nic, kdežto Dreamsky ano. Má někdo nějaký nápad? Díky.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

omar3

tak to neber,jen si hrajeme,nejde o život

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: 4+5°W na jednu parabolu

Nielen príjem ale aj vysielanie z týchto dvoch pozícii je jednoduché ! Už pred 10imi rokmi to dokázala istá ETV-Medicus špatne nastaveným uplinkom.

mmc
Registrace: 1/2006

@pierrepetr

O.K. Jsem splachovací. Když mi nadávaj desítky nebo stovky zákazníků, tak ta jedna zpráva na fóru mne nerozhodí.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

omar3

to máš dobrý,já ač nespravedlivě osočen,nespím

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra