Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG32LN570R

Přestal fungovat průvodce programem,přeskakovat z programu na program jde, ale při zmáčknutí OK na DO se do uvedenho programu nepřepnu.Zkoušel jsem i tlačítky na TV -nejde.Skladba programu po hodinách je k dispozici.Při přepínání na DO
P kolébkou funguje vše normálně.Chtěl jsem provést tovární nastavení: v Nastavení-možnosti,tlačítko:Obnovit výchozí: je neaktivní..při přesouvání v možnostech je přeskočeno.Díky za případné podněty

stb
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG32LN570R

Vypnout, vytáhnout ze sítě, počkat 5 minut, dát do továrního nastavení a pokračovat dál.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Dusan

To jsem udělal několikrát-stále stejný problém.Soft je nejnovější-automatická aktualizace.

stb

RE: LG32LN570R

vadná základní deska dej to do servisu

pit178
Registrace: 11/2007

@pit178

v servisu jsem byl,vysvětlil to technikovi...a on říkal že pokud programy fungují a a jdou přepínat jiným způsobem tak by to neměla být velká závada.Údajně se to mohlo stát po automatické aktualizaci softu. Údajně jsou uvnitř přepinače kterými se ovládají různé funkce,.......zkusím LG připnout k pc a nějakou kombinací se prý k nim možno dostat..
Budu bádat..:bigeyes:

stb

LG32LN570R

Hodně mne to potrápilo...ale přes Hotel se mi to podařilo zprovoznit.Místo stávajícího YES- jsem zadal:NO a hotovo

stb

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra