![]() |
|
antena DAB/DAB+Viete mi niekto poradil akú autoanténu DAB/DAB+ mám kúpiť do môjho auta či je vhodnejšia s predzosilovačom alebo bez,poprípade aký model je dobrý,Dík |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: antena DAB/DAB+Autoanténa na DAB/DAB+ neexistuje, je rovnaká ako na FM. Anténa sa kupuje podľa typu autorádia, či má dvojtuner,či má rádio dva vstupy na dva tunery, v tom prípade sú ideálne dve ( ako napr. autá VW,Škoda. Anténu treba voliť vždy so vstavaným predzosíkom priamo v anténe a napájanie ťahať koaxiálom, čo už moderné rádiá všetky spĺňajú. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: antena DAB/DAB+A aký je typ autorádia? Hádam nie tie 7 palcové číny so 150 fukciami a prijímom s citlivosťou 500 mikrovoltov? :) V meste hrá, za mestom šum :) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: antena DAB/DAB+Hoď na střechu starou anténu pro III. tv pásmo a budeš king. :)))) Prut jako prut, ale tohle je megaporutek.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: antena DAB/DAB+vw1 však práve o to sa mi jedná,či ten ant.zosilovač nebude pracovať len na FM a 3.pásmo nepustí.Autorádio mám Pioneer DEH-X6700DAB |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: antena DAB/DAB+mám taky autorádio Pioneer s DAB a koupil jsem tuhle anténuhttps://www.alza.cz/hobby/pioneer-ca-an-dab-001-d520920.htm |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
![]() |