![]() |
|
VU+ Solo - internet connectionAhojte,mam dva prijimace VU Solo SE a VU Solo. SE funguje bez problemu. Ten druhy ja nastaveny uplne stejne (krome IP). Do vnitrni site vidi (NAS, dalsi PC a sat), ale ven do internetu nevidi. Router je od O2 a neni tam zadny specialni set up. Vse plati pro celou vnitrni sit. Oba prijimace maji blackhole image. Nemate nekdo tuseni, co by to mohlo delat? Dekuji |
balanta
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionZe by bolo v routeri nastavene obmedzenie pre MAC adresy? (tipujem).Alebo mozno skus preverit nastavenie DNS vo VU. Skus pripadne pouzit pre DNS 8.8.8.8 |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionRouter neblokuje vubec nic.DNS 8.8.8.8 jsem zkusil a beze zmeny. Vsimnul jsem si, ze tento image nema moznost stahovat doplnky a update. Nikde to v menu neni. Asi tam budu muset dat jiny image. |
balanta
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectiondoinštaluj si ts panel. tam nájdeš čo potrebuješ.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionsorry zabudol som dopísať. zelené , žlté doplnky a manualna inštalácia. modrý ,žltý úprava. modrý dlhšie a tak ďalejvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connection... zaujímavé, ja mám BH image a má možnosť sťahovať doplnky aj update.... ( BH 2.1.2)![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionbude mať starú verziu image a tam už je problém pri update. iný kernel ,iné zavádzače. mám najnovšiu - Gvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectiona nebo klon VU+? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionDekuji za tipy. Podivam se na to az zitra.Je to original, ale do image jsem nesahal 4 roky. Ve vnitrni siti to funguje. Jen pro zajimavost, verze je BlackHole 1.7.8. Asi tam dam novejsi image. |
balanta
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connection.. možno ten klon![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@balantaA jak víš, že je to original? Předpokládám , že jsi jej dostal již nahraný. |
matchboxx
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionDekuji za rady. Dal jsem tam novy image a vse jede bez problemu.klon to nebude. Kupoval jsem original ve velkem eshopu a image jsem si nahraval sam. Tento primac slouzi duchodcum a me vyhovuje jeho bezproblemovy provoz. Jednou za cas tam jen nahraji upravene seznamy stanic. |
balanta
![]() |
|
RE: VU+ Solo - internet connectionTak to máš štěstí, neboť i velký eshop může prodávat klony a ani o tom neví :-) |
matchboxx
![]() |
|
![]() |