![]() |
|
Multimedialní centrum a hbogoKoupil jsem si multimediální centrum s androidem a hbogo tam jde pouze přes wifi když to připojim k internetu kabelem tak to nejde.Nemáte s tim někdo zkušenost .Lepší by to šlo přes ten kabel. |
gonza
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Multimedialní centrum a hbogoTo je "vlastnost" HBO GO, cez LAN to jednoducho nefunguje.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Multimedialní centrum a hbogoHmm, myslím, že v HBO GO žádná taková volba není, ale možná záleží na verzi Androidu a rychlosti wifi, na mojem iSmartu S905 to funguje bez problému jak pevná gigabit lan tak i wifi a/c. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
gonzaHbogo je lepší přes chromecast,ale mi to šlo i přes LAN na ANDROIDU,ale byl problém to spustit!![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@matchboxFunguje Ti HBO GO, ak mas pripojeny stick len cez LAN ? Ja sice aplikaciu spustim, zaregistrujem sa...toto funguje, ale ak dam prehrat film, tak sa mi neprehra. Pise mi "Chyba pripojenia". Toto iste je u dvoch mojich kolegov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Multimedialní centrum a hbogoAno,asi záleží jaký je to Android já mám 6.0.1 Marshmallow |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |