Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE balíček MULTI HD nechce naběhnout

Nechtějí mně naběhnout placené programy balíčku MULTI HD u Skylink ICE karty. Ostatní (neplacené) kanály jako programy Čt, Nova, Retro apod. fungují. Předplatné si kupuji vždy na měsíc (několik let)a pokaždé se to zatím povedlo. Mám Dreambox 800 HD PVR orig., OpenPli 4, CCcam 2.3.0. Podle návodu Skylinku jsem několikrát provedl reautorizaci s vypnutím přístroje (jako vždycky předtím), ale nic. Děkuji předem za odpověď...

kovy
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink ICE balíček MULTI HD nechce naběhn...

Urob refresh karty cez internet. https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.do

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Zaznamenal som podobný problém v načítaní platených programov v UNI čítačkách (neviem, aká je Tvoja). Skús zobrať kartu k niekomu, kto má buď Skylink ready alebo Irdeto modul a nechaj si natiahnuť prístupové kľúče u neho. Potom by Ti to už ísť malo, hoci aj tak len do vypršania platnosti kľúčov (cca 2 týždne)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Mam presne ten isty prijimac, ale na dekodovanie pouzivam OSCam, v nom aj vidno ako zapisy na kartu lezu. Mrtva karta 3 mesiace bez zaplatenia SP v nom po uhrade SP ozila za par minut.

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra