![]() |
|
Sledování sat vysílání po síti ?Mám v jedné místnosti Xtrend 8000, kde mám možnost přijmu více satelitů. V jiné místnosti mám další ET 8000 a chtěl bych sledovat vysílání z tuneru v první místnosti po PC síti.Zatím to řeším, že si pustím nahrávání a přehrávám to po síti ... Nešlo by se nějak "napojit" přímo na tuner v první místnosti bez nutnosti nahrávání ? Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: Sledování sat vysílání po síti ?Image VTI ma v sebe funkciu remote channel stream converter. Myslim, ze to je to co hladas. Na dreamboxoch je to plugin partnerbox. |
mike2011
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Open ATV ?Používám Open ATV ... jsem zapoměl dodat.Snad v nabídce ten plugin bude ... instaluje se na klienta - předpokládám ?? Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Sledování sat vysílání po síti ?Aj v OpenATV je plugin remotechanellstreamkonverter. Dá sa stiahnúť z pluginov. Inštaluje sa na klienta. Funguje to bez problémov aj s wifi.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@mike2011Ak sme už pritom, existuje takýto plugin aj na SH4 boxy na Hyperion? Nikde som nenašiel len na mipsy.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Sledování sat vysílání po síti ?Je- tiez partnerbox.A je na feede pkt stiahnutelny aj priamo cez pluginy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
SuperFunguje to !T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@KasrNainštaloval som ten partnerbox, ale hlási chybu, že niektoré pluginy sú nedostupné - práve ten partnerbox. Je niekde aj link na nete na stiahnutie, alebo čo mu chýba?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Sledování sat vysílání po síti ?Jenom pro zajímavost, zkoušel jsem ted nedávno na vu+zero tento plugin, zadal ip adresu servru-ultimo a celý box-server totálně zkolabobal, musel jsem ho přeinstalovat, nevím co se posr.lo. Docela mě to překvapilo, protože ve VTI jsem ho používal a když jsem ho chtěl použít v openATV, tak to udělalo tohle, takže opatrně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sledování sat vysílání po síti ?No nevím, na to nejlépe funguje budˇ Openelec,LibreElec,SMPC nebo Android s Kodi neboť těm je to srdečně jedno co je v serveru za image stačí E2 a nebo boxy na to speciálně připravené Gigablue IPBox |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |