![]() |
|
Sharp LED TV s S2 tuneromKamarátovi som naladil skylink, uložil programy do poradia ako chcel. Na druhý deň boli prehádzané. Urobil som aj ten istý zoznam obľúbené aj ten po čase prehádzalo. Viete poradiť čo robím zle? Ďakujem. |
L220158j
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Sharp LED TV s S2 tuneromStretol som sa s tým. Treba prehrať opravený FW. Dostupný je u autorizovaných servisov. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
OpravenýFW by přeci měl být i na stránce Sharp v podpoře nebo ne?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Sharp LED TV s S2 tuneromnepomôže žiaden firmware a ani nič iné . od mája chodím k jednému sharpu a stále nič .pravidelne asi po týždni sa rozhádžu prog. Pani zanesie TV do predajne kde kúpila a tam najprv reset na továrko , potom prehranie FW ,potom výmena mainboardu až v servise v stovežatej . asi pred týždňom a pol som ho znova ladil a včera mi len tak mimochodom pani volala že už je to tu zas . ešte niečo skúsim asi cez víkend , ale ak neuspejem ide sa do skylinkredy prímača![]() Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Sharp LED TV s S2 tuneromV mojom prípade výmena FW pomohla. Ale už si nepamätám presný model TV. FW poslali z autorizovaného servisu.![]() |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
![]() |