![]() |
|
LG tv problem se Skylink kartouDobry den,Mam tv LG model 42LB630V, nainstaloval jsem satelit antenu 80cm, twin LNB. Aktivoval kartu Skylink Irdeto. Bezelo to fajn tak 2 mesice, ale ted vypadava signal vice mene po 5-10minut (ale zase 1 den to bezelo 6 hodin). Parkrat jsem to zase nahral vsechny kanaly ale stale je problem jak kdyby ta karta a telka maji konflikt. Muze nekdo poradit co muze byt za problem? Diky moc |
Stelen
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: LG tv problem se Skylink kartouPises, ze používáš TWIN konvertor, ten vypadek se deje když hrajes i na druhy prijimac nebo TV? nebo mas na mysli dual konvertor pro prijem dvou druzic? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: LG tv problem se Skylink kartouMuj typ je, ze mas nejspis pohnutou parabolu nebo povoleny F konektor u LNB konvertoru nebo u vstupu na TV. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERmas pravdu je to dual konverter, a mam jenom 1 telku napojenou. |
Stelen
![]() |
|
@HYPERMuj typ je, ze mas nejspis pohnutou parabolu nebo povoleny F konektor u LNB konvertoru nebo u vstupu na TV.Jsem vse kontroloval parkrat kable, F konektor.Ale nevim kde je chyba |
Stelen
![]() |
|
RE: LG tv problem se Skylink kartouJak mas upevneny ten konvertor na parabole? Mas pravy krk LNB konvertoru v objímce a levy krk je volne, když si stoupnes za parabolu a podivas se na LNB monoblock? |
HYPER
![]() |
|
RE: LG tv problem se Skylink kartouKdyž uz si si nastavoval parabolu sam, podle jakeho TP na Astra 23,5E si nastavoval parabolu. Jdou ti i nemecky programy z Astry 19,2E? |
HYPER
![]() |
|
@HYPERKdyž uz si si nastavoval parabolu sam, podle jakeho TP na Astra 23,5E si nastavoval parabolu. Jdou ti i nemecky programy z Astry 19,2E?vsichni programy nemecke jsou v pohode HD, CT 24 bezi stale bez problemu,parabola byla nastavena s profiky, signal mam 90-100%.Kdyz vytahnu kartu a vlozim spatky jede to super vsechni kanaly placene taky, pak to zamrzne, ale po kazde kdyz vytahnu kartu a vlozim vsechno bezi tak 5-10 minut. Jednou to bezelo i 6 hodin, pak na druhej den zase jenom 5-10 minut. |
Stelen
![]() |
|
LG tv problem se Skylink kartouJaký modul je v tv ? Světle modrý nebo fialový? |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmenahoj, je to fialovy modul |
Stelen
![]() |
|
LG tv problem se Skylink kartouHm, tak to neporadím,setkal jsem se s tím, že letošní LG mají problém se světle modrým-v podstatě podobné problémy jak popisuješ, ale takhle je to věštění, které tady asi nerozlouskneme. |
decmen
![]() |
|
@decmenHm, tak to neporadím,setkal jsem se s tím, že letošní LG mají problém se světle modrým-v podstatě podobné problémy jak popisuješ, ale takhle je to věštění, které tady asi nerozlouskneme.Nevadi, ale dekuji za koment |
Stelen
![]() |
|
LG tv problem se Skylink kartouNo a jak je to s tím uchycením monobloku? A mrznou všechny prg nebo jenom některé? Nedávno jsem taky předělával monoblok po profi-firmě...chytli ho za levej,zinkasovali love a byli pryč |
decmen
![]() |
|
je to kvalitou signaluMoja rovnaka skusenost je, ze treba mat nastavnu parabolu tak, aby bol signal s co najvyssou kvalitou, inak smola.. Tym som ti povedal co mas spravit - viac to ani nemusis rozoberat. Bez meraku neviem ci to das.. pomer chybovosti by si mal mat aspon na -4 .. -5 by bolo najidealnejsie.Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
@fesacikMoja rovnaka skusenost je, ze treba mat nastavnu parabolu tak, aby bol signal s co najvyssou kvalitou, inak smola.. Tym som ti povedal co mas spravit - viac to ani nemusis rozoberat. Bez meraku neviem ci to das.. pomer chybovosti by si mal mat aspon na -4 .. -5 by bolo najidealnejsie.Nerozumim tomu co pises, ale ted jsem koukal ze mam 98% signal a problem mam stale to same. Parabola je nastavena dobre podle mna, v momente vytahnu kartu z tv a vratim vsechny kanaly bezi super ale jen par minut, pakto vyndam zase kartu a vratim zase to bezi vsechno. Takze nevim kde je problem. |
Stelen
![]() |
|
RE: LG tv problem se Skylink kartouProstě si ta tvá TV nerozumí s modulem. Zkus jiný a hned poznáš?!Pomalu není týdne, aby se to zde neprobíralo! Už je toho o tom zde spoustu Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@StelenJe to už ukončený prodej modelu TV,takže asi načíst poslední software z 10.6.16http://www.lg.com/cz/podpora/software-firmware?search=42LB630V&pageVisibleFlag=2 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Delta1Prostě si ta tvá TV nerozumí s modulem. Zkus jiný a hned poznáš?!Pomalu není týdne, aby se to zde neprobíralo! Už je toho o tom zde spoustu Zatim jsem to tady nenasel o tom nic, a jak se to da resit? nebo ne? |
Stelen
![]() |
|
@korkoranJe to už ukončený prodej modelu TV,takže asi načíst poslední software z 10.6.16http://www.lg.com/cz/podpora/software-firmware?search=42LB630V&pageVisibleFlag=2 dekuji skusim to taky :) |
Stelen
![]() |
|
@StelenJe tam i telfon,potřebuješ zformátovanou fleshku,udělat na ní složku,staženéj sofware do ní přetáhneš a to další už najdeš v návoduZdar dílu ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranJe tam i telfon,potřebuješ zformátovanou fleshku,udělat na ní složku,staženéj sofware do ní přetáhneš a to další už najdeš v návoduZdar dílu R^ R^ Jsem koukal ze uz v TV uz mam nejnovsi software-firmware 10.06.16 |
Stelen
![]() |
|
![]() |