Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiCZ - balíček SPORT PLUS

Poněvadž vypršela platnost tomuto vláknu: https://www.parabola.cz/forum/topic-89451/1/ , zakládám tedy nové.

Ode dneška by měl být v nabídce dlouho očekávaný bal. Sport+.
Zatím se ani neví, co v něm bude za programy, ale už je známá cena:
http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/SAT-Akcni-kampan-Digi-TV-c-16-10-01-05-platna-od-01-10-2016.pdf

Takže nejenže se neví, co bude obsahovat za programy, ale už si vyhrazují další omezení (pouze 1 STB, či CAM; ještě ho ani nespustili a už si vyhrazují jeho zrušení; ...) k tomu ta 24měs. (opakovaná!) vázanost - no prostě DigiLama Rv

kokun
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiCZ - balíček SPORT PLUS

joo kdyz to bude za 200 tak je to pohoda a vezme to kazdej.takze bud je predrazenej sport plus a nebo zaklad.
jenze pouhopouhych 200 stala kdysi na skylinku jen samotna galaxie 😃

kristian1
Registrace: 7/2016

no jasne oni se s tim nikde bombasticky nechlubi coz je divny ! tak zatim ani neni cim kdyz jeste nezverejnily seznam programu ! 😃 ze by nevedeli

kristian1

Pánové

Balíček Sport (k Základu - nikoliv Sport+) je v akci jen do 31.10.
- viz Kompletní seznam kanálů - Sport balíček (v přehledu balíčků):
"PODMÍNKY:
Akční cena 149 Kč platí pouze od 13. 6. 2016 do 31. 10. 2016."

Po tomto datu půjde zřejmě naz5 na cenu 299,-Kč (pokud zase akci neprodlouží, jako už několikráte - v rámci "úspěšného" získávání "nových dušiček") ;)

kokun

@kristian1

Ze základu žijou ale už ted něco šoupají do základu a něco do extra , cena za Sport+ je tak 200-250kč + pronájem.........kolem vánoc se to na tu cenu dostane!

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@kokun

Nemáš pravdu podívej se do všech dokumentů ve všech je cena 300kč bez vázanosti.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Viz přehled balíčků:

SPORT

Extra nabídka pro všechny fotbalové fajnšmekry
9 kanálů, 5 v HD kvalitě
Nájem STB/CAM: 49/29 Kč (měsíc)**
+299 Kč +149 Kč *
OBJEDNAT

Když si na něj klikneš, zobrazí se jejich přehled, se všemi poznámkami pod tabulkou (tam máš: " Akční cena 149 Kč platí pouze od 13. 6. 2016 do 31. 10. 2016.") ;)

kokun

Předražený je nejen Základ = 299,-Kč (např. u SL: 70,-až 90,-/měs.), ale i ten Sport+ :(((

kokun

@habr

"@kokun
Nemáš pravdu podívej se do všech dokumentů ve všech je cena 300kč bez vázanosti."

To máš sice pravdu (je to ceník od 1.10.), ale nikde tam už není uvedeno, že to bude třeba jen do toho 31.10. (tak jak pod tou tabulkou)! ;)
Pro ně není žádný problém ceník upravovat třeba každý měsíc - jak se jim to hodí.
Proto výše píšu: "Žádná jiná platforma nemá tolik tarifů, jako DigiCZ" :O

kokun

kvasnak

No to si teda trochu ujel s tím výrokem pár jedincu co si tady stěžuje na nekvalitu DS1HD. :O Mnohokrát dokázáno,jak tady již v této debatě bylo podotknuto, jak aktuálním tak pruměrným BR, tak místem které zabere nahrávka na disku v porovnání s DS3HD.Ještě jsem tady neviděl založené vlákno nebo nějaké negativní poznatky o DS3HD.Zvláštní že ano?A to ten DS3HD není obraz zrovna na žádných 5 hvězdiček,ale na naše poměry to bych já a asi i ostatní nespokojení asi určitě ještě akceptovali.Ale tu jejich vlajkovou lod v podobě obrazu na DS1HD prostě nelze pro změnu akceptovat nikdy. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Já ti tvůj názor vyvracet nechci. Kdybych ty Digisporty neměl obrazově sledovatelné, uzvu se. Jen se divím, že se třeba neozval včera někdo z freeSatu, protože obraz byl ne Aréně Sport 1 HD otřes. To se fakt nedalo sledovat.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

A diskuse je o digi ne o freesatu...za takový obraz co vysílají na digi 1 hd by jim nedal ani korunu...raději zůstanu u severních sousedů...takže stará digi uhlopříčka 55cmm...nová hd digi 82 cm,,,,ultra 4k 104cm ,,,8k 127cmm...atd...

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Nikdo tě nenutí Digi platit, užívej si třeba Poláky, když ti vyhovují. Já bych za ně nedal ani korunu. Nestojí mi za to, abych měl kvalitní obrázek s blbou řečí ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Mně ta řeč vůbec nevadí.....protože pocházím z oblasti kde jsme byli za bolševika odkojení vysílačem Katowice...kino nočne...atd.

Fanyn
Registrace: 11/2007

kvasnak

Nebavíme se o digisportech.Bavíme se pouze a jedině o DS1HD.Sám jsi přeci uznal,že na tento obraz je 80cm maximum.Ale přeci je nebo není rok 2016?Já osobně jsem tu hruzu musel dát z 52 palcu na 40 a i to je jednoznačně moc-pokud na to nekoukám z minimálně 3,5 metru což je trochu absurdní vzdálenost na sledování nativu HD. :O

hobo

@Fanyn

prebuje dvujky-to sem poslouchal v Lounech.a byla to pecka. 😃

kristian1

Vsimli jste si, ze dneska na Digisportu 1hd carovali s grafikou pri prenosech spurs i arsenalu??? Asi jim to taky nesedi...

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Jo všimnul jsem si.Něco tam prostě nesedí a mám pocit-spíš jistotu,že vubec neví co. Rv

hobo

kristian1 02.10.2016, 17:01.55 napsal:
"nemyslim si ze by ten balicek sport plus chteli zrusit.ani to tam tak neni napsany.jen alternativa.a i kdyby tak ti to pak vyjde o 100kc levneji tak co bych resil."

Viz předchozí vlákno.
Ještě než mně slečna z Cool centra oznámila cenu bal. Sport+, tak mně nejprve "lámala" na Základ + Sport - pro starého kučafta s 30%-ní slevou.
Nějak mně to vyčíslila (i s jedním STB) na cenu tuším 368,-Kč/měs.
Zdá se to celkem i lákavé (oproti těm, kteří jim i teď "solí" třeba kolem 600,-/měs.), ale mně vadí u nich jiné věci.
Především ta neprofesionalita - když např. jsem jim už nejméně 3x vytýkal (v monitorovaném!!! tlf hovoru), že i po roce stále nabízejí neexistující program (a to hned v několika balíčcích!):
Nova-group už snad rok má v nabídce 2 programy - NS1 a NS2 (samozřejmě, že i v HD). Tihleti amatéři ale stále nabízejí "jen" Nova Sport (pouze v SD) - myšlen je tím ovšem program NS1 !!!
Za rok nejsou schopni (do těch tabulek) doplnit i tu pitomou "1-ku".
I v tom jejich nejnovějším dokumentu "Akční kampaň DIGI CZ s.r.o. pro službu DIGI TV platná od 1. 10. 2016" uvádějí (na str.2 pdf):
"B. OPLATKY ZA PRONÁJEM A SERVIS" :(((
A m a t é ř i !!! :fuming:

kokun

To už se mně zdá po všech stránkách výhodnější DigiSK: http://www.digislovakia.sk/satelitna-televizia/

Balíček MAXI (12,90éček) k tomu ŠPORT HD+ (4,-e). K tomu pronájem prvních dvou Konc. zařízení (á 1,50e/ks) a možnost dalších dvou (á 3,-e/ks): http://www.digislovakia.sk/cennik/
A to vše bez vázanosti - v příp. úvazku ještě další zvýhodnění.

Jen namátkou: DS1 a DS2 - PL; DS3 - LL a další; DS4 - česká "kapr liga" a rozjíždějí ještě DS5 R^ :laughing: R^

kokun

kvasnak

právě čučím na Barcelonu jednak čučím na stav ale hlavně si porovnej tu kvalitu obrazu na DS3HD s DS1HD co bylo dnes k vidění.Ten rozdíl musíš vidět i na té 80cm TV.Pokud bude obraz na DS1HD v této kvalitě tak už nikdy neřeknu proti nim nic-ale bohužel.... :-/

hobo

Přesně tak.

bretah
Registrace: 9/2012

Nc+plus a k tomu doplacim Eleveny, maximalni spokojenost
Polaci jsou u ve spouste veci pred nami

hondasek2
Registrace: 7/2012

Nejen Poláci. Bohužel.

rs505
Registrace: 11/2009

@kokun

Je jasné, že pokud má někdo možnost pořídit si Digi Slovakia a vystačí si za ty prachy s SD programy tak za 11,10 EUR/měsíc není co řešit ....

shiraz
Registrace: 8/2008

všechno od Digitv je tzv. podnikatelský kočkopes

ani levné, ani drahé, ani kvalitní obraz, ani kvalitní služba, není stabilní cena, stabilní je pouze závazek na 24 měsíců. A když se nám bude chtít, tak Vám ten sportovní balíček vypneme......

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra