![]() |
|
skylink tv liveDobrý den,rád bych se zeptal jestli vám funguje aplikace,,skylink tv live,,.Před aktualizací vše funkční ale nyní mi to jak na tabletu tak na mobilu hází hlášku ,,není kompatibilní,,.Pokud to zkouším na PC tak na Chrom nefunkuje na Exploreru to má snahu ale při přepnutí na živé vysílání se program nenačte.Dělám něco špatně nebo ta aktualizace stojí prd? |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: skylink tv liveAktualizace nyní vyžaduje pro funkčnost a kompatibilitu verzi androidu 4.3. a vyšší![]() |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveNa iPad mini běží v pohodě. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveTaková aktualizace je k ničemu.To si všichni co mají android 4.2 běžet pro nový přístroj ?Já mám tablet i mobil asi dva rokystarý ale tohle je moc.Skylink nepočítá se zákazníky kteří jsou na tom stejně?To by taky o ně mohli přijít. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveTo má nohy? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveSkylink Live TV je len parodia na normalnu aplikaciu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveMne to po aktualizaci pise ze mam malware v mobilu a nic neprehraje ( samo ze mobil cisty) a nejsem sam komu to dela verze androidu 5.Kdyz jsem jim to psal na facebook tak mne to okamzite mazli![]() |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveMne to po aktualizaci prestalo sekat, ale do HD sa to akosi nechce prepnúť - Samsung Note 4 Android 6.0.1![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveU mne aplikace bezi pouze na mobilu, na tabletu po aktualizaci pise za zarizeni nepodporuje pozadovane schema DRM a android box mam pripojeny kabelem a tam se aplikaci zase nelibi ze nejedu pres wifi. Jestli to v luxembursku nespichli programatori v ramci akce Z.![]() |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveU mne to samé.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: skylink tv live@Power150u mne to samé. Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveAndroid 4.4 - "není kompatibilní", předtím bez problémů. TRAGÉDIE.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: skylink tv live4.1.2, 4.2, 4.4.4 - nic5.1.1 - o.k. Nevidim dovod, aby apka tohto typu nemohla fungovat aj na nizsich verziach. Diletanti! |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveU mna to ide v pohode na tablete. Ale pozor idu len niektore tv podla toho co mate predplatene ale ani zlomok toho co mate predplatene. Snad sa ponuka bude rozsirovat. Mne to pride tak ze spustili sluzbu ktora este nieje ani zdaleka hotova. Zato je do konca roka zdarma ale tak to vyzera ze ani potom nebude hotova. |
centeso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
kvalita hnuszáznamy zvuk nesynchronní,amateřina a to amatéry urážím ,omluva |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveJestliže před nedávnem jelo pár programů teď na stolním PC nejede vůbec nic ať si Skylink strčí takovou službu do p - - - - e a tříkkrát si to tam otočí![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
shirazmě to jede na stolním PC |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrMě dříve jelo pár programů i když mám Kombi HD včera jsem zkoušel jak Firefox tak Google a nic ještě na to večer mrknu zda to nechce něco aktualizovat Silverlight, Java..... |
shiraz
![]() |
|
RE: skylink tv liveodskúšajte na porovnanie antiktvgo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveTak to je nebe a dudy![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: skylink tv livePřestalo po aktualizaci fungovat android 5.1.1 a 6. S verzi to nemá nic společného. |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
teď jsem toprojel a asi 30 programů jede na PC,i když kvalita hnus |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink tv liveJedou mi jenom ty základní kanály ČT1,2 STV1,2 atd když jsem zkoušel Eurosport 1,2HD , History HD tak to hlásí , že to nelze přehrát na současném zařízení![]() ![]() |
shiraz
![]() |
|
shirazi nějaký filmboxy mě jely,tedy sportovní jsem nezahlédl,jako služba zadarmo pro kámoše to jde |
pierrepetr
![]() |
|
shiraznevíš na kolika zařízeních to jde současně?? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrZkouším to pouze na stolním PC na NB a chytrém telefonu to nezkouším tak nevím na kolika zařízeních to současně půjde , ale určitě tam nějaké omezení bude. V té jejich aplikaci o tom není psáno nic resp. já jsem nic nenašel. |
shiraz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |