![]() |
|
skylink tv liveDobrý den,rád bych se zeptal jestli vám funguje aplikace,,skylink tv live,,.Před aktualizací vše funkční ale nyní mi to jak na tabletu tak na mobilu hází hlášku ,,není kompatibilní,,.Pokud to zkouším na PC tak na Chrom nefunkuje na Exploreru to má snahu ale při přepnutí na živé vysílání se program nenačte.Dělám něco špatně nebo ta aktualizace stojí prd? |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
shirazno právě,jestli to není omezeno,tak jim to brzy klekne,až se budou po netu válet odkazy |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
už to čtuSledování oblíbených programů až na 4 dalších zařízeních |
pierrepetr
![]() |
|
:-) :-)to je typický Skylink!A co a to manager páááán JAR Glisník?Mlčí .... Škoda. Mohl se zde opět projevit a něco nám jezkého povykládat,třebas jak se má Nikolka... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
jamess96ta mu to dělá?? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpierrepetr a jak jsi to tam dostal do počítače 1. mám XP na jednom a na druhým počítači 7 . Co a kde co mám stahnout aby to šlo nikde to není2 Mám telefon samsung a jak to mám zprovoznit , co stahnout a kde taky to nikde není . 3 službu mám už registrovanou 4. jedná se mi jen o základní programy live když jsem na cestách ![]() |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111nic jsem nestahoval,normálně si to zapneš v zákaznický zóně a někde klikneš,pak už si spustíš co chceš,teda co ti dovolí milostivě,než se to bude platit extra |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink tv livetak už to funguje ale jen pár programů i když mám placeno kombi. Píše to (W006) Zvolený kanál není k dispozici v tomto zařízení , to je normální i u vás nebo moje nějaká chyba .Třeba nejde - Nova HD,čt 24 , čt D , Nova Cinema atd.![]() |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
standa111spustili to nedoladěný |
pierrepetr
![]() |
|
Ideální by byloKdyby byly stejné programy jako máme předplacený a ještě to bylo v ceně (případně do 50 Kč příplatek), tak super... jinak vyhozený prachy za "vědu a výzkum". |
xvasek
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
xvaseksouhlas,ale ve stejný kvalitě,jinak zblití za prachy nemusím |
pierrepetr
![]() |
|
xvasekteda zblití za prachy je někdy poučné,ale ta rána jsou tichá |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink tv liveVyžaduje to podporu pluginu Silverlight, ale tu novější prohlížeče už nepodporují .... mě to běží na staším Firefoxu.... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: skylink tv liveMě to hraje v PC,NB i v mobilu,mám jen základní programy,z NB a mobilu to posílám do TV přes Chromecast 2 do STB AB Cryp...600 .HD mi to nejde asi to neumím |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |