![]() |
|
Joj family ve Freesat ?V aktualizovaném přehledu frekvencí Freesat platném od dnešního dne je uvedena stanice Joj family na 12380 V 28000 5/6. Nemám teď možnost vyzkoušet,ale zřejmě se stane součástí nabídky. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Ano, v sobotu byl zatím připojen CAID 1815 a 0B02.![]() SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Spíš bych ocenil Joj Cinema,ale toho se ve freeSatu asi nedočkáme... |
acce
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?...už je to ofiko.http://cz.freesattv.tv/novinky/pridani-noveho-programu-joj-family |
acce
![]() |
|
acce"Spíš bych ocenil Joj Cinema,ale toho se ve freeSatu asi nedočkáme..."Ano, to by byl od nich určitě lepší tah na branku...ale toho se asi opravdu nedočkáme.. ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
Jedinéčeho se lze u freeSatu dočkat je nekonečné přidávání SD mazanic.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Namiesto JOJ Cinema vám freeSAT pripravil zablokovanie slovenskej JOJ. Aspoň niečo.![]() |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
@skyriderZato u Skylinku Jojka běží jak strhaná že áno![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Pod slovenským regiónom dokonca v HD, a v základe. Nie za stovky Kč mesačne.![]() ![]() |
skyrider
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Jak dlouho.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?@skyrider: ano, freeSAT udělal to, co Skylink už asi před měsícem.![]() ![]() ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Na tvoje budúce prognózy by som si jed nevzal. To by som bol už dávno otrávený.![]() Ale vážne no, vo freeSATe sám individuálne nič nezmôzeš. Keď ti niečo bloknú, tak si skončil. A pritom cvakáš ako vojačik každý mesiac. ![]() |
skyrider
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Pro mě jako satelitního fanouška je škoda každého kanálu o který bych měl přijít. Ale na druhou stranu bych to asi přežil,protože si nevzpomínám kdy jsem na Joj koukal.Zas taková hitparada to není,abych za to musel zvlášť platit. |
acce
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Zatím jsem nepostřehl, že by mi hlavní Jojku freeSat zablokoval, stále mi funguje na vlastním přijímači.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@skyriderskyrider: však ty se dosměješ. Až u Skylinku bude zakázána změna regionu, tak půjde hezky do sr@č€k![]() ![]() kvasnak: já také ne ![]() ![]() |
xTomik
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 1 685 |
![]() |
|
Joj family ve Freesat ?Odpad přidají který mám dávno ve skylinku. Ale CBS drama ne který tam stále chybí![]() |
Jura2
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?A místní komik T už zase jede![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Na Juru2 nereagujte. Je to čerrná ovce nejenom tohoto fóra. Několikrát mu redakce dala trvalý ban a máme ho tu znovu. Podle jeho slov ho pozná i slepý.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Nechápu co si o mě myslíte ale ty vaše blbé kecy vůči mé osobě tak to si vyprošuju doufám že vás admim pošle na dovolenou![]() |
Jura2
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?Nehodlám to s tebou řešit, že porušuješ pravidla webu o registraci. Od toho jsou tu admini a redakce, kteří si tě jistě prověří. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Joj family ve Freesat ?S tým CBS Drama ma ten @Jura2 celkom pobavil. Báť sa, že mu na šáriku odpoja práve taký šm*jd.![]() |
skyrider
![]() |
|
![]() |